Pénz pénz pénz . . . Nincs felesleges már amit kidobhatok mert akkor nem lesz tali szivatnak a fizuval pedig van film az 2 hetente tejel a cégnek de ezek elfelejtenek vala oknál fogva nekem perkálni.
Az enyém meg több mint 20 éve vett egyet és még mindig működik.
Én meg régen olyan helyen dolgoztam hogy csinálhattam volna egyet magamnak de nem tettem. Vettem egy inverterest de azt ellopták,ezért vettem szükség esetére egy 12e Ft-os kis sz@rt az OBI-ban.(bár ne tettem volna)
Ja, csak hogy mindenki értse. A transzfesztitával gurultunk kicsit...
Vekeri tó oda vissza, és kis város.. kb. 20-25 km. Neki meee falurúú gyütt 40 km.
Tavaly mentem olyan időben hogy a nem csak a leszakadó ágakat kellett kerülgetnem hanem a fejemet is kapkodta a mellettem elrepülők miatt. Akkor nem lett volna probléma hogy közutas a színe.
Nem kicsit voltam beszarva hogy nekifúj a szél egy kocsinak.
Th-val írom vazze !
Meg, hogy rohadna meg. Kv jó volt, eső kevésbé. Alig mentem 1 km, oszt minden hót víz. Ezekszerint a Tecsót a víz elkerültem.
Ni, tököm... Esőbe még nem motoroztam 140-nél mindha tűvel szurkálnának még a dzsekin keresztül is. A felfestések mint a jég. Ráadsául sötétedett. De, azér jóóó volt.
Na Robertooo nyilatkozz jó a mocim?
Én meg régen olyan helyen dolgoztam hogy csinálhattam volna egyet magamnak de nem tettem. Vettem egy inverterest de azt ellopták,ezért vettem szükség esetére egy 12e Ft-os kis sz@rt az OBI-ban.(bár ne tettem volna)
Akkor erről még beszélünk. Köszi az infót.
A motorikus cuccok maradnak egyelőre.
Vekeri tó oda vissza, és kis város.. kb. 20-25 km. Neki meee falurúú gyütt 40 km.
Nem kicsit voltam beszarva hogy nekifúj a szél egy kocsinak.
Meg, hogy rohadna meg. Kv jó volt, eső kevésbé. Alig mentem 1 km, oszt minden hót víz. Ezekszerint a Tecsót a víz elkerültem.
Ni, tököm... Esőbe még nem motoroztam 140-nél mindha tűvel szurkálnának még a dzsekin keresztül is. A felfestések mint a jég. Ráadsául sötétedett. De, azér jóóó volt.
Na Robertooo nyilatkozz jó a mocim?