Te ultras...ne húzd ki a gyufát...még 1x felteszel ilyen pókos képeket Én Téged....szíívből gyűűűűlölöm a pókokat, amint megláttam a képeket már éreztem, hogy mászik a lábamon... wáááááááá
Ajhh gyerekek...most mindjárt elbőgöm magam, mert a fasz kivan.... most volt itt egy barátom a vadiúj R6-osával....annyira KIBEBASZOTTULISTENÜBERMEGAGIGAEXTRA fasza, hogy nagyon...Nekem meg csak ez a kis pöcsrakéta van
helló! na fiuk az én menésem a talira kezd egyre jobban biztosnak látszani ,hogy nem leszek ott ez van sajna héten már tulvagyok több mint 117 ropogos kiadásán és még ma jött hozzá egy frankó levél ami 53 at tartalmaz és ugye 17 én lejár a müszaki a gépcsodámrol ami a minimum elsö hátsó betét csere gumik le és fel rakási dija müszaki dij ez a minimum ugy ,hogy ha csak nem törénik valami csoda velem és akkor még jővő honapban illeték is érkezik levélben csekecskével tehát rőviden és tömören tele faxom de buzira
Gyerekkoromban egy darab zsinór végére kötöttünk egy darab gyurmát és belógattuk a lyukba. A pók letámadta így ki tudtuk húzni és már lehetett is tenni a téteket (nagy befőttesüveg vagy nagyobb üvegtál volt az aréna és már mehetett is a fogadás hogy a pók vagy a sáska(vagy egyéb) marad életben)
Mindegyőnknek volt saját harcosa.
Na hétfőn feladom, és p71 kollega a placcot már nem mi adjuk. Tudod Gábor tanya. De ha annyira ragaszkodtok, mindenki utaljon a számlámra 10000 ft-tot, én meg lelépek. Na mentem fürödni, mert tiszta benzin vagyok. A motoros háti kicsit folyat.
A pókoktól én is félek mint fradista az Újpestitől.
.sportmotor.hu/motoros_esemenyek
Reméljük azért ideérsz.
http://magyarszallashelyek.hu/...
Mindegyőnknek volt saját harcosa.
De majd Ő megmondja .