Oké de én most adtam fel péntek délután és hétvégén nem működik a posta. Ezért nem vagyok biztos benne hogy hétfőn délelőtt megkapod.(de lehet,nem tudom)
Amit csináltál a 30.000-es hozzászólás érdekében, az a flémelés annyit jelent, mint teleírni a fórumot oda nem illő és nem értelmes kommentekkel - egyszóval amit Te szoktál csinálni, az flém
Igen, van ott benzinkút. Euro Park mögött van egy OBI és a mellett van közvetlenül, szerintem az jó hely lenne.
Egyszer van valószínűleg 1 évben FZR találkozó, vagy talán még majd lehet lesz alkalom még 1-re. Nem hiszem, hogy 2 óránál több idő lenne odaérnie akárkinek is, de persze ez csak 1 ötlet volt. Lehet fél 11 is . Na viccet félretéve, ha már 2 napot szánunk egymásra, akkor az 2 nap legyen és ne 1. 2-re odaérünk és másnap meg mindenki már majd menne haza...de Ti döntötök! Azt kéne még megbeszélni tényleg, hogy hol talizzanak a Pestiek. Én a Határ útnál lakom, azt mindenki tudja hol van, EuroParktól 10 percre.
Na akkor a pestieknek és környékieknek el kéne dönteni hol talizzunk és mikor. Azért ne felejtsük el drága barátaim azért mások az ország túlsó feléről érkeznek nekünk 1,5-2ó lazán és 10 re leérünk de ne keljen indulni másoknak hajnali 3 kor hogy odaérjenek 10re.
Nekem az aprilia sm felni gumival dobozba jött postán lehet kapni de csak nagypostán vagy betekered valami papírba és felcímkézed. 1000 hála néked. a címem küldöm mailbe.
De nehogy már Ti álljátok a dolgokat, Ti adjátok a placcot, Mi pedig fizetjük a kaját. Szerintem ez így alap. Azt kellene szerintem, hogy odaérünk koránra (10 környéke) akkor délig motormustra stb. együtt gurulás - mert félek tőle, hogy ha kajálunk, akkor arra legurul 1-2 sörike és akkor meg már nem lesz motorozás, már pedig kibaszott fajin lenne ha 20 FZR gurulna végig az utcákon Szóval valahogy azt kéne, hogy 1 kaja - alkohol nélkül - aztán gurulás, este meg sátrazós tűzrakós, szalonnát - kolbászt sütős - ivós beszélgetés
Röhögő postásnő ->
Igen, van ott benzinkút. Euro Park mögött van egy OBI és a mellett van közvetlenül, szerintem az jó hely lenne.
Amúgy én is a határ útra gondoltam van ott benzinkút ugye ha jól tudom?
Addig is flémeljetek, hogy legalább ne a kezdő oldalon legyen!
NO PARA.