Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találkoztam Sanyival és megtekintettük az EZREST!(tök jó fej)
Oké de én most adtam fel péntek délután és hétvégén nem működik a posta. Ezért nem vagyok biztos benne hogy hétfőn délelőtt megkapod.(de lehet,nem tudom)
Ja,fasza lett a sisak most mentem benne,végre csend van és nem vagyok süket húsz perc motorozás után.(tök fasza)
De te másnap reggel megkaptad
aha értem akkor megpróbálok nem flambírozni.
Az anyján röhögjön! Ez is több mint két kiló és mégis csak 990 Ft-volt!
Röhögő postásnő ->
Amit csináltál a 30.000-es hozzászólás érdekében, az a flémelés annyit jelent, mint teleírni a fórumot oda nem illő és nem értelmes kommentekkel - egyszóval amit Te szoktál csinálni, az flém

Igen, van ott benzinkút. Euro Park mögött van egy OBI és a mellett van közvetlenül, szerintem az jó hely lenne.
De azért jó fej vagy!
Én a bukóra mikor feladtam azt írtam törékeny a postás csaj csak úgy röhögött.
Mi az a flémelni mond már mert tegnap is szóltál de én nem érteni IT nyelvet.
Dehogynem basszus,hát rajta van a címem!(francba)
Aha te kispesti vagy ott rám vadásznak de bukóban csak nem ismernek fel. .
Amúgy én is a határ útra gondoltam van ott benzinkút ugye ha jól tudom?
Már írtam a Zsigmond-nak, hogy töröljék a képet, amint olvas mailt, leszedi! no para

Addig is flémeljetek, hogy legalább ne a kezdő oldalon legyen!
. . .

NO PARA.
Egyszer van valószínűleg 1 évben FZR találkozó, vagy talán még majd lehet lesz alkalom még 1-re. Nem hiszem, hogy 2 óránál több idő lenne odaérnie akárkinek is, de persze ez csak 1 ötlet volt. Lehet fél 11 is . Na viccet félretéve, ha már 2 napot szánunk egymásra, akkor az 2 nap legyen és ne 1. 2-re odaérünk és másnap meg mindenki már majd menne haza...de Ti döntötök! Azt kéne még megbeszélni tényleg, hogy hol talizzanak a Pestiek. Én a Határ útnál lakom, azt mindenki tudja hol van, EuroParktól 10 percre.
A picsába! Nem lehetne törölni ezt a képet?
Na akkor a pestieknek és környékieknek el kéne dönteni hol talizzunk és mikor. Azért ne felejtsük el drága barátaim azért mások az ország túlsó feléről érkeznek nekünk 1,5-2ó lazán és 10 re leérünk de ne keljen indulni másoknak hajnali 3 kor hogy odaérjenek 10re.
huligános módom közlöm: ADOM a tervet.
mail ment.
Ez a menetrend nekem is bejövős.
Nekem az aprilia sm felni gumival dobozba jött postán lehet kapni de csak nagypostán vagy betekered valami papírba és felcímkézed. 1000 hála néked. a címem küldöm mailbe.
Mi a frászért nem lehet Téged felhívni?(most próbáltam kétszer is de csak hangposta)
De nehogy már Ti álljátok a dolgokat, Ti adjátok a placcot, Mi pedig fizetjük a kaját. Szerintem ez így alap. Azt kellene szerintem, hogy odaérünk koránra (10 környéke) akkor délig motormustra stb. együtt gurulás - mert félek tőle, hogy ha kajálunk, akkor arra legurul 1-2 sörike és akkor meg már nem lesz motorozás, már pedig kibaszott fajin lenne ha 20 FZR gurulna végig az utcákon Szóval valahogy azt kéne, hogy 1 kaja - alkohol nélkül - aztán gurulás, este meg sátrazós tűzrakós, szalonnát - kolbászt sütős - ivós beszélgetés