Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja attól félek én is rám ront a kis ......... ilyen nevet robertgida csak 1 transzvesztita vehet fel.
Legalább nem üt el a vonat (vagy gy barom vaklégy autós)

Egyébként faxom se érdekli, milyen színű*, ne ázzon át, az a lényeg.

* rózsaszín azért ne legyen, mert Robertgida letámad
rohadjak me gnem latom:) azt latom,h az E betu ferde,de hogy mi lehet az eredeti nem.amugy mi ertelme van?marminthogy a tipus atutik.mert a szamokat meg megertenem,de igy?
Lehet, mert egy kemény gyorsítás után történt...figyelni kell, hogy maxon legyen Ez tanulság.
nem forditva kellene lennie?amugy hutes szempontjabol.legalabb is neke mezt mondtak anno a 250-esnel
Gratulálok
Ja faszom citromsárga esőruha mi vagyok én kanári
Az eszeveszett gyorsulás miatt az olaj az olajteknő hátsó részéhez préselődött és nem volt a pumpa mit toljon ezért villant fel . De az olajszint nem nyomásjelző asszem .
Munkaruházati boltban kell venni, ott csak 2 000 egy öltözet
Jó csizma meg kesztyű az kell persze, anélkül nem sokat ér.
Hazaértem Kunmadárról, kb. 30km-t mentünk szakadó esőben 30at szemerkélőben, többi száraz (~50)
Odafelé viszont tök jó volt az út, kiélveztük, húzattunk 1-2 keményebbet (olyankor mindig eszembe jutott, hogy sírnék, ha 250es lenne )

Hazafelé 1x 7000 felett kigyulladt a piros olajnyomás lámpám (kicsit bexartam, mert ez ugyebár 200 felett van ) de lelassítva elaludt. Megnézve az olajszintjelző bubit, pont felénél van, tehát minimum, asszem. Szabad ennek így csinálni ?
kiscipőcském tele vízzel,jah meg lábbal
Tomas 007 remélem te is megáztál!
Nem rinyálok csak óvatos vagyok.
Nincs esőruhám nincs az utasomnak se nincs pénzem 2őt venni. De nem fog esni
Nem fog esni, ne rinyálj.
Megáztam túrán tavaly is, ma is, 3 hét múlva biztos nem fogok
Amúgy meg ki lehet bírni jól beöltözve.
Eddig kint voltam a garázsban savállót hegeszteni de közben egyszerűen szétesett a hegesztőtrafóm.(hogy rohadna meg ennek a silány piaci szarnak a tervezője! )
De ne izgulj,úgy döntöttem hogy 19-én nem fog esni.
Itt fél egy óta szinte egyfolytában esik(nagyon)
Esőnap mi? 19-ére is alig lehet összeráncigálni mindenkit nemhogy még egy dátumot egyeztetni.(nyilván szakadó esőben senki nem szeretne aznap elmenni de utána lehet szervezni esetleg még egyet)
Pestet fél órán belül eléri 1 jó nagy zuhé utána fót mogyoród útvonalon távozik a térségből.
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
Szerintem Medárd napkor ráérünk ezen agyalni!Tudod,ha Medárdkor esik,40 napig esik.Remélem nem!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
A főszervező uraktól kérdezem esőnapot nem tervezünk be? Ha azon a hétvégén esik ki a lópikula fog lemotorozni 200km távolra. Én nem mert nincs esőruhám de van esőgumim. 1 vészhétvgét be lehetne iktatni szerintem. erről még nem volt beszéd. De legalább megint okos ügyes csodálatos isteni voltam.
Jó hát a tied biztos megreggelizem 400m-en és végsebességbe és magasugrásba és sakkba is.
Te addig el se jutsz a kúton szórók cukrot a tankodba és majd lesel hogy mitől álltál meg mi meg pápá szeva csá viszlát majd jövőre.
én is kiváncsi lennék egy 250 esre de az is érdekelne ,,hogy egy genesis 1000 és ennyém közti különbségre