rohadjak me gnem latom:) azt latom,h az E betu ferde,de hogy mi lehet az eredeti nem.amugy mi ertelme van?marminthogy a tipus atutik.mert a szamokat meg megertenem,de igy?
Az eszeveszett gyorsulás miatt az olaj az olajteknő hátsó részéhez préselődött és nem volt a pumpa mit toljon ezért villant fel . De az olajszint nem nyomásjelző asszem .
Hazaértem Kunmadárról, kb. 30km-t mentünk szakadó esőben 30at szemerkélőben, többi száraz (~50)
Odafelé viszont tök jó volt az út, kiélveztük, húzattunk 1-2 keményebbet (olyankor mindig eszembe jutott, hogy sírnék, ha 250es lenne )
Hazafelé 1x 7000 felett kigyulladt a piros olajnyomás lámpám (kicsit bexartam, mert ez ugyebár 200 felett van ) de lelassítva elaludt. Megnézve az olajszintjelző bubit, pont felénél van, tehát minimum, asszem. Szabad ennek így csinálni ?
Eddig kint voltam a garázsban savállót hegeszteni de közben egyszerűen szétesett a hegesztőtrafóm.(hogy rohadna meg ennek a silány piaci szarnak a tervezője! )
Itt fél egy óta szinte egyfolytában esik(nagyon)
Esőnap mi? 19-ére is alig lehet összeráncigálni mindenkit nemhogy még egy dátumot egyeztetni.(nyilván szakadó esőben senki nem szeretne aznap elmenni de utána lehet szervezni esetleg még egyet)
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!
A főszervező uraktól kérdezem esőnapot nem tervezünk be? Ha azon a hétvégén esik ki a lópikula fog lemotorozni 200km távolra. Én nem mert nincs esőruhám de van esőgumim. 1 vészhétvgét be lehetne iktatni szerintem. erről még nem volt beszéd. De legalább megint okos ügyes csodálatos isteni voltam.
Egyébként faxom se érdekli, milyen színű*, ne ázzon át, az a lényeg.
* rózsaszín azért ne legyen, mert Robertgida letámad
Jó csizma meg kesztyű az kell persze, anélkül nem sokat ér.
Odafelé viszont tök jó volt az út, kiélveztük, húzattunk 1-2 keményebbet (olyankor mindig eszembe jutott, hogy sírnék, ha 250es lenne )
Hazafelé 1x 7000 felett kigyulladt a piros olajnyomás lámpám (kicsit bexartam, mert ez ugyebár 200 felett van ) de lelassítva elaludt. Megnézve az olajszintjelző bubit, pont felénél van, tehát minimum, asszem. Szabad ennek így csinálni ?
Megáztam túrán tavaly is, ma is, 3 hét múlva biztos nem fogok
Amúgy meg ki lehet bírni jól beöltözve.
Esőnap mi? 19-ére is alig lehet összeráncigálni mindenkit nemhogy még egy dátumot egyeztetni.(nyilván szakadó esőben senki nem szeretne aznap elmenni de utána lehet szervezni esetleg még egyet)
http://www.met.hu/kepek/brod/i...
A főszervező uraktól kérdezem esőnapot nem tervezünk be? Ha azon a hétvégén esik ki a lópikula fog lemotorozni 200km távolra. Én nem mert nincs esőruhám de van esőgumim. 1 vészhétvgét be lehetne iktatni szerintem. erről még nem volt beszéd. De legalább megint okos ügyes csodálatos isteni voltam.