Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnyomattam a dobozt,990Ft a postaköltség tök simán csomagnak feladva. Hétfőn nem hinném de kedden talán már meg is kapod.(lóvé nem sürgős,majd küldöd ha lesz )
A szelepeket benne hagytam a szárban,remélem nem baj .
Némá Ádi megnyomta. Nem mén ez sehova. Hangember.
Nem bííííííírja megnyomni a sok írástudatlan
Mi a fasza?
Haggyámá. Majd leisszuk. Akkor jövőhéten posta. Tényleg ezt hogy kell feladni? Betekerem budipapírba?
Ú ennyi kérdést. Azt beszéltük, kajálni bemegyünk valahova. Este lehet nyomni egy bográcsost, paprikáskrumpli az olcsó. Sört veszünk, pálesz van, Bor is van házi. 3 karton sört meg csak kiszorítok, azért ne utalj. Krumpli van megint csak.
Na most lett minden fasza.
két db 140/ akármennyiszer 18"-as gumim van felesleges.
Más kérdés hogy az egyiket odaígértem olivérnek, csak azóta a gumis bezárt és még nem sikerült elérnem.
jóvanna jóvanna!
istenem.
tényleg. Nekem 18-as.
Még hogy a ruszkik szart gyártanak
http://videa.hu/videok/jarmuve...
Ha 17 es van hátul neked akkor elvileg igen ha nem nem.
Az más ződfehér kapja sallert és többet nem kell szenvedni vele az a pillanatnyi erőkifejtés nagyon kellemes lenne és megérné azt a kicsi fájdalmat.
Pár éve elhatároztuk haverral elmegyünk gyúrni. Na mint a tehén az anyjának nekiestünk a súlyoknak 2 héten át napi 2 ó tűréshatáron. Utána mennénk csak hív a haver hogy nem bír semmit csinálni mert úgy fáj mindene, nekem is annyi erőm nem volt és erre meg is esküszök hogy felvegyem a pólót vagy átforduljak a másik oldalamra este fekvsnél 3 éjszaka sírtam a fájdalomtól úgy sbedurrantottam a szervezetem a tejsav dolgozott mint atom.
Ez jó nekünk?
gumi
Hangember.
Oszt mivan, ha a ződfehér aszongya, hogy csokisropi. Micsinálsz? Aszondod, bocs, de fődet hordtam, oszt pár kiló főd kifogott a Pösti úri ömberen hee? A kondás csávóknak bezzeg megsekottyan vazee...
Hát a quva életbe annyi erőm nincs a karomba kinyissam a kólásüveget. . Nem bírja a fehér a szántást.
Gyerekek csak hogy lássátok milyen keményen dolgozok elmondom az elmúlt fél órámat. Mivel jön a kemény eső ezért kitaláltam 10 vastag sittes zsákot megtöltök homokkal hogy legyen mivel árvízvédeni a kajáldát mert oda néha befolyik a víz. Mind1ik zsákba 5 lapát homokot raktam az 50 lapát tűző napon talicskára rápakoltam súlya kb 60 70 kg mert nedves volt a homok. Elvittem kb 35métert lepakoltam. És azóta olyan izomlázam van majd meg vadulok és ez volt kb 25 perce.
skizó vagy, vagy mi?
Ahogy róbertgidát ismerem ma biztos kiüti magát,másnaposan nem vezet, vasárnapig nem nagyon lesz belőle ember!
de annyi hígítót csak tölts má bele h a város szélén is ki tudjuk prószílni
Hát posta . és feladom a pénzt postaköltséggel 1 ütt csak mennyiért számolod meg a gumát?
Sajátommal. Holnap ugyan 15 órát melózok érte, de sajáttal megyek. A vizsga 1 nap alatt megvan, a gumik felrakása is 1 óra... ha véletlenül hamar meglennék akkor lehet megkeresek valakit itt pesten az exup perselyezéssel. Nagyon remélem, hogy minden összejön. 10,-én kapok fizut, azelőtt meg még kéne 1-2 gyors kertészkedéses meló is.