Szeretnék egy héttel idősebb lenni! Basszus! Busszal utazni nem egyszerű, nagyon sokáig tart, és legalább olyan fárasztó mintha bringáztam volna 100km. Csak az után jó kedvem van, de a busztól elég feszült lettem.
Nem olyan nagy gáz van a papírokkal,csak asszem átírás, de a motorblokkal kapcsolatban tudok infót szolgáltatni, mert első körben a tulaj a yakomoto-nál szerette volna csináltatni, ott is lett szétszedve. Az ottani szerelősrác jó cimbim Ő szedte szét.
A két tábla együttes alkalmazása a kerékpárosok részére rendszeresített akadálypályát jelöli. Melyen a gyalogosokkal egyidejűleg végezhetnek el tűrőképesség vizsgálatot is.
Egyébként meg mindenki fenékig fel lenne háborodva, ha valaki számon kérné rajta hogy melyik oldalon közlekedik.
Voltam ma a vonatmúzeumba a tatai úton ahol a minimax gyereknap volt, volt ilyen pici kerti vonat mint amerikásba a filmeken 3 fzr ülés 1 kocsijának a hossza na több se kellett ráültem és mintha a frézin lettem volna kanyarba dölés guggoló pózba ülés nagyon fasza volt.
Egyébként meg mindenki fenékig fel lenne háborodva, ha valaki számon kérné rajta hogy melyik oldalon közlekedik.
menten beszarok: bespeedezett csiga
A bedrogozott csigáknak javul a memóriájuk.
http://index.hu/tudomany/britt...