Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az előző beszólásod miatt odaadom, de előbb elvágom a féket
Ez 1 lökettel jobban mehet nincs viszonyításom de majd a talin ellopok 1 250 es t és 1 600 ast is próbára.
Szeretnék egy héttel idősebb lenni! Basszus! Busszal utazni nem egyszerű, nagyon sokáig tart, és legalább olyan fárasztó mintha bringáztam volna 100km. Csak az után jó kedvem van, de a busztól elég feszült lettem.
Még nincs otthon! Majd ha itt áll a garázsban! Akkor! Egyébként nem mennek rosszul a kicsik sem!
peace legalább nem hátul kullogsz majd a 250 esekkel.
Nem olyan nagy gáz van a papírokkal,csak asszem átírás, de a motorblokkal kapcsolatban tudok infót szolgáltatni, mert első körben a tulaj a yakomoto-nál szerette volna csináltatni, ott is lett szétszedve. Az ottani szerelősrác jó cimbim Ő szedte szét.
. . .
Gratula
Szia! Oké! Nagyon tetszik, ma elindítottam a papírok intézését, ha minden oké vele, akkor a jövő hét folyamán AZ ENYÉM A KICSIKE!
A két tábla együttes alkalmazása a kerékpárosok részére rendszeresített akadálypályát jelöli. Melyen a gyalogosokkal egyidejűleg végezhetnek el tűrőképesség vizsgálatot is.

Egyébként meg mindenki fenékig fel lenne háborodva, ha valaki számon kérné rajta hogy melyik oldalon közlekedik.
Na ezt fotóztam ma értelmezzétek légyszives.

Voltam ma a vonatmúzeumba a tatai úton ahol a minimax gyereknap volt, volt ilyen pici kerti vonat mint amerikásba a filmeken 3 fzr ülés 1 kocsijának a hossza na több se kellett ráültem és mintha a frézin lettem volna kanyarba dölés guggoló pózba ülés nagyon fasza volt.
"A bespeedezett csigákat a kutatók azzal sem tudták átverni, amikor egyszerre több dolgot tanítottak meg nekik"

menten beszarok: bespeedezett csiga
Figyelitek a vezető hírt az indexen?
A bedrogozott csigáknak javul a memóriájuk.
http://index.hu/tudomany/britt...
Öcsém, te már ilyen károsanyag kibocsátással nem kapsz zöldkártyát
irigykedsz mi
me büdös vagy
megettem 1 piedóne pizzát és 1 doboz carte dor fagyit és itt pihegek.
Hali.Kezdő streetfighternek megfelel egy fzr 400-as?hozzáértők irjanak.kössz
Szeretlek titeket .peace .
Ja mert terrorizálod a forumot.
Na mi van megjövök és mindenki lekoccol