Kaja hogy lesz? Főzünk bográcsba valamit? Lóvét mennyit kell beadni majd (természetesen előre utalom, tudj gazdálkodni) Innivalót sem bánnám ha előre vennél, hogy ne kelljen nekünk százkilóméterekről vinni.((szintén utalom) Please...
Ott gurulunk ivás előtt v.merre?
Ne szarjál be béke van! Úgyse egyedül mész, mi is megyünk... Jártam már párszor a Kecskeméti repnapon, meg Pécsre menet is átmentem már Kecskeméten, megtaláljuk. Egyébként meg van táblázva.
Hova? mit? nem az auchmannal van baj,hanem a Kecskeméttel
de addig lehet eszkábálok egy naviációtartót,mert van hogy néha hajnalban így is a szomszédba megyek haza
Jooóóó kérdés.
Igazából nincs most időm, ráadásul akkora vihar volta az éjjel, hogy a kocsivan is épphogycsak ki tudtam álni, de ha lebeszéljük hétvégéén v.mikor ütközhetünk. UGye jársz a városba itt nálunk? Nincs most píz tankolni, nem tudok hozzád kimenni.
Fú most jövök rá az első gumim csak eső gumi autópályán úgy felmelegszik mint a dög és félek eldurran. Van valakinek hitelbe első gumi ami még használható adom érte az esőt esetleg.
Váááááááááá ááá á á ááá ááááááá áááá ááááááá á ááááááá áááá áá áááááá á áááááááá áááááá á ááááááá á á ááááááá áá á á áááááá áááááááá á á jó kedvem van megjött fizu meg a jövőheti is.
Ábrus ha megjön hétfőn akkor postafordultával megy is a pénz. Holnap megyek veszek szimeringet meg tükröt is meg eü csomagot meg gyrost meg sört meg 1-2 guminőt mert a guminők gyorsan halnak ja azok a mosónők.
Ott gurulunk ivás előtt v.merre?
lllll. Olvasd tovább
de addig lehet eszkábálok egy naviációtartót,mert van hogy néha hajnalban így is a szomszédba megyek haza
Igazából nincs most időm, ráadásul akkora vihar volta az éjjel, hogy a kocsivan is épphogycsak ki tudtam álni, de ha lebeszéljük hétvégéén v.mikor ütközhetünk. UGye jársz a városba itt nálunk? Nincs most píz tankolni, nem tudok hozzád kimenni.
Ábrus ha megjön hétfőn akkor postafordultával megy is a pénz. Holnap megyek veszek szimeringet meg tükröt is meg eü csomagot meg gyrost meg sört meg 1-2 guminőt mert a guminők gyorsan halnak ja azok a mosónők.