Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz motorod? Mivel jössz?
Keréken az enyém
No ez engem is érdekelne bár szerintem jobb ha mindenki visz magának úgymond, mert amennyit Ultras ehet, a többieknek nem marad
A 100(száz) ccm-es FZR az milyen?
Kaja hogy lesz? Főzünk bográcsba valamit? Lóvét mennyit kell beadni majd (természetesen előre utalom, tudj gazdálkodni) Innivalót sem bánnám ha előre vennél, hogy ne kelljen nekünk százkilóméterekről vinni.((szintén utalom) Please...
Ott gurulunk ivás előtt v.merre?
ott van olyan hogy részt veszek az eseményen. össze is számolja. Léccccccccccci
Az a baj hogy a teló szar hangot csinál. A videót meg konvertálni, egy örökkévalóság.
Nemrégiben csatlakozott 250-es fórumtárs - AlBundy - hogy áll a gépezet?
Nem kell ííííííííííííííímmmmméééééééééééééllllllllll
lllll. Olvasd tovább
Tudom lassan itt a tali, de egy vidit feldobhatnál róla! kép az van dögivel, de azon nem hallani a hangját!
Ne szarjál be béke van! Úgyse egyedül mész, mi is megyünk... Jártam már párszor a Kecskeméti repnapon, meg Pécsre menet is átmentem már Kecskeméten, megtaláljuk. Egyébként meg van táblázva.
Karbival szívok. Most még egy szinkron hátra van. Ma raktam össze az elejét.
Na most emailt akarsz vagy valamit reegisztálni? Döntsmánel! Tisztaidegvagyok vazeee.
Hova? mit? nem az auchmannal van baj,hanem a Kecskeméttel
de addig lehet eszkábálok egy naviációtartót,mert van hogy néha hajnalban így is a szomszédba megyek haza
Jooóóó kérdés.
Igazából nincs most időm, ráadásul akkora vihar volta az éjjel, hogy a kocsivan is épphogycsak ki tudtam álni, de ha lebeszéljük hétvégéén v.mikor ütközhetünk. UGye jársz a városba itt nálunk? Nincs most píz tankolni, nem tudok hozzád kimenni.
Mi lett a SÁÁRGA-val? most nézelődök Én is gumi után, de 16-nál olcsóbbért nem találok hátsót
Beszarás ez a pali,ezután a hozzászólás után ,ha nem láttam volna fényképen ,megkérdőjelezném a színét
Van használható is, csak hogy jut el hozzád. Kicsit hegyes, de használható. És az esőgumit tartsd meg.
Fú most jövök rá az első gumim csak eső gumi autópályán úgy felmelegszik mint a dög és félek eldurran. Van valakinek hitelbe első gumi ami még használható adom érte az esőt esetleg.
Tessék regisztrálni.
Kéééééééééééééész.
Váááááááááá ááá á á ááá ááááááá áááá ááááááá á ááááááá áááá áá áááááá á áááááááá áááááá á ááááááá á á ááááááá áá á á áááááá áááááááá á á jó kedvem van megjött fizu meg a jövőheti is.
Ábrus ha megjön hétfőn akkor postafordultával megy is a pénz. Holnap megyek veszek szimeringet meg tükröt is meg eü csomagot meg gyrost meg sört meg 1-2 guminőt mert a guminők gyorsan halnak ja azok a mosónők.
Kecskemét Auchan. Az ott van az autópálya mellett. Van benzinkút is. Oda csak odatalálsz.
Tomas000007 Ki akarom próbálni mikor gurulsz? én szinte minden nap...