Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mijafaxt nézel a nagy usa prérin, peace?
Még szunyókálni se tucc, mint egy nagy pickupban
Nekem Thor riasztó van,az csak távindítást tud!
Kurva munkaügyi hivatal...most minek menjek be basszmeg...mert, hogy nem mentem be mikorra meg volt beszélve. Azért nem mentem be, mert nem kaptam semmilyen melót, azért. Most meg amikor végre van akkor baszogatnak ezzel az idióta felszólítással, hogy én menjek be 8 napon belül különben megbasznak... jee, ebben az időben pont erre vágytam...köcsögök
Gyulám ezt neked tudni kéne. Kis átalakítással, keréktárcsazár funkciót tölt be, lezárja a karbikat, és a kormányzárat.
Ez egy központi zárszett,csak van hozzá riasztó egység is.Motoron mit kezdünk központi zárral?Vagy kocsira kell?
valaki kerdezte(aszem Thomas) a bicskakulcsos riasztos okossagot. 7000-ert lattam ne moylan reg a vateran.az kozpontis volt meg bicsak.+2000-ert meg riasztos is.
Tudom mi az a defektmegelőző szmötyi csak teszem a
Nem is Magyarországra találták ki mész a nagy usa prérin nyugiba 600km-t nem jön senki nem zavar senki nézelődsz hallgatod a zenét és mégse 4 kerék. peace
Én tom, mirű beszélsz, az télleg nem defektjavító, ezt az ÉP kerékbe kell teni, megelőzésképp. 20 éve, mikor bejött az első nyugatról, nagy durranás volt, azóta eltűnt (biztos a gumis maffia nyomására )
Ez pl. ilyesmi.
Háááááát nem tudom... akármekkora, meg felszerelt, meg kényelmes (állítólag), akkor sem olyan kényelmes, mint egy autó (esetleg kabrió?)
Tehát autó kényelmet ígérő motor, de autónál rosszabb, motornak meg már az alap-filozófiájától teljesen eltávolodott... de jó, nem fikázom tovább, álgya gatya, akinek ez kell nekem biztos nem, amennyit kérnek érte, annyiért meg FŐLEG nem.
igen van ilyen amit UTÁNA kell, de van olyan amit gumuis fúj bele (nemtommér, gondolom hogy ne baszd el otthon) és az eloszlik belül a gumiban, és konkrét videót láttam hogy egy 100as szögekkel centinként kivert deszkán egy portmotor átgurul vagy 20x, megáll rajat, előre-hátra mozgatja a motort, gyakorlatilag minden négyzetmiliméterbe szúródik szög, és semmi, egy szisszenés nem jön, nemhogy nyomásvesztés. nagyon kemény. olyan kéne nekem.
Miazaszmötyiamitagumibakellnyomnihogynel egyenfakirágyonátmenvedefekted . .peace .
defektjavítóó szpréjj meg ha túrhamotorom lenne, én tetetnék beléje ilyen szmötyit amitől ha 1000szögön is mész át, olyan mintha mi sem történt volna (aki megkérdezi hogy mi az, az szégyellje el magát, és mielőtt megtenné tájlékozódjon ) na azzal a cuccal nem kell félni SOHHHA a defekttől. esni nem kötelező, engem is csak elütni szoktak. hú és az a goldwing.. nagyon büntet ha valaki tudja használni.
ilyenkor mar nem is olvasoma hozzaszolasokat,mert mg felidegesitenek. jonnek soha nem motorozo okoskodok,h igy meg ugy,mindig szaguldoznak,ok a hibasak.aztan jonnek a motorosok,h igy meg ugy,mert mindig mi vagyunk a hibasak,es mi artatlanok vagyunk. erdekes,h kamion,autos,v vonat balesetnel,esetleg repuloszerencsetlensegnel senki nem monjda,h a pilota a hibas,meg igy meg ugy.kivancsi vagyok,hany emberolto kell ahhoz,h vegre elmuljon az irigyseg,es mindneki csak sajnalja az aldozatok hozzatartozoit.
A 3. képen 2db sárga (az egyik vörös)

Továbbra sem értem ezt a GoldFing dolgot.. fél tonna, meg karosszék, dehát motor, baxxák meg egy esésnél nem lennék a csajszi helyében.
Meg háccsó defektet javíttatni útközben, az is érdekes lehet
Egyszerűen magamutogató ronda gigant.
en most nem panaszkdom.a motor megy,az auto megy,bar tegnapelott lemostam,es tegnap megazott,de nagyobb gondom most nincs.mar gyarapodik a nyaralasi szamla,lehet asszony is eljon a talira (engem is meglepett)...
Motorra szerelhető a legtöbb, mint ez.. a lényeg, hogy motorra vízhatlan kéne, de ez egyik sem az. Idom alá jó bármelyik, én az Amigot nem szeretem (nekem szőkenős a logikája), de aki mexokja...
25ér tiszta térképpel nem nagyon adnak ilyesmit újban.
Háj Fijjug!

Nekem alacsonyabb az eleje pár centivel, eleinte furcsa volt, hogy magátú' megy be a kanyarba (inkább visszafelé kell húzni), de már mexoktam. Egyenesben sincs semmi baja, az rémhír, de érzékenyebb a kormány, az biztos - könnyebben kerülgetem a kátyúkat.
Jó reggelit,vasárnap volt egy kis találkozócska itt a közelben Bordányban,ingyen pörit kapott minden motoros!Találkoztam ismerőssel is!
Boldog szülinapot gida . . . . .peace
Jó reggelt este káosz volt erre maga az antikrisztus jött el és kitombolta magát .
ha Te vagy a vevő a kinti adásvételin akkor nem kell átiratást fizetned...
ami összeget beírtam kb annyiból van a neveden mindennel együtt a motor...
nekem nem kellet eredetiség vizsgálat