Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazábol azért utálom amikor avval jönnek mert gyorsan ment de kérdem én? még senki nem ment nem hágta meg a szabályt? dehogynem csak lehet neki egyszer sikerült gyorsan menni és targikusra sikerül vagy valakinek lehet csak 100 dikra tragikus ez sajna benne van pl. a másik utca szomszédomban egy 46 éves a bicigliuton robogoval akkorát eset ,hogy most a kaposvári korházban van intenziven és életveszélyes állapotban oszt csak egy robogó sajna nincs védelem nekünk ez baj tehát keveset kell hibázni ha lehet vagy nem is tudom vigyázzunk magunkra ez a lényeg mert mindenkit haza várnak fiúk
Eljön az idő amikor te is fogsz 200 al menni,és akkor ez nem fog eszedbe jutni
Nyugtass meg, hogy legalább a leves finom belőle!
És akkor nem kár érte?
Igaziból ha megfigyeled, minden cikk azt írja, hogy a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott....a közút még mindig nem versenypálya..ezt sokan elfelejtjük!
Ragadozó és olyan gyors mint a macskád! Egeret mondjuk egyenlőre nem eszik, de több mint 20 évig él, a végén 40 cm-sre megnő, addigra már egeret fog enni
Ez is megfogja az egeret?
Ezek a hülye motorosok hullanak mint a legyek
ultras nem azt mondta hogy ma hazamegy
lehet motorral ment ?
Unatkozom....ki beszélget Velem? 1 bolond, hangosan éneklő lány van egyedül...jó meló
ja akkor jó adamot meg nem kell ide irni ugy is magára ismer a 2-dik nagy marha
Azt mondtam, hogy Én tudom! nem azt, hogy Én....TE MARHA
persze te hát te nem vagy benga állat maximun egy nagy marha
Én tudom ÉÉéén ÉÉéén!
Egy 2 méteres benga állatot láttam az előbb egy 125-ös sporton
Mit gondoltok ki jutott az eszembe?
Mééég 3 óra...wááá
Ádámozok kicsit, KÉÉÉÉNE:

Természetesen víztisztítós levegőztető kell neki (5 pénz) és akkor olyan ritkán cseréled a vizét, hogy már nem is emlékszel mikor cserélted utoljára az tök okés, Őt viszont csak 2-3 naponta kell etetni és akár 1 hétig (!) is el van táplálék nélkül! Szóval macska Axolotl
Isten vagy! most már csak olyat mondj Nekem, aki ócóé megcsinálja a perselyezést és ért is hozzá - ergó nem bassza szét!
Ja, fél köbméteres akvárium (vagy dunsztos üvegben tartod függőlegesen?), vízszűrő, pancsi...
A macsek automata, kimegy xarni, arra kell csak figyelni, hogy a tányérjában legyen mindig valami cucc. Akkor hálás, elébem jön mindig, ha hazaérek, megkerül 2x, aztán elhúz.
Ha meg úgy adódik, hogy 3-4 napig nem vagyunk, szerez magának kaját...
Ezzel a "döggel" semmi macera nincs...1 éve megvan lassan és eddig 300 ft kaját fogyasztott el ÖSSZESEN, meg azt a pár vízcserét...
Ezzel az egyébként ronda döggel 3x annyi macera van, mint egy macskával. És nem is dorombol.
Gecijóvagyok, erre ez az 1 válasz lehetséges!
Arra legalább amire egy macska

Az a haccázas elég tréül megy...majdnem mint a Miénk töki...csak kicsit arrébb van a vége... nem is veszek haccáz, egyből 1000-1300