Miért,a nyúl kiskertben,a birka meg a kecske a közepesben,a tehén meg a nagyokban nyírta természetes módon eddig is nem? (a fűnyíró meg mindenhol úgyhogy megyek és aratok én is )
Faszom csak Én dolgozok ma is? úgy gurulnék már egyet ...csak így kicsit para lenne...se jogsi, se vizsga, gumik 10%-osak...a mai nappal együtt lesz egy 20-asom...abból kijönnek a gumik kb. 5-15-be. Akkor a vizsga mondjuk még egy 10-es, meg a benzin pénz is egy 10-es. Tehááát még egy 20-asra minimum szükségem van 19.-éig. Meg hát persze oda is kell pénz, úgyhogy pörögnöm kell a melóval amennyire csak lehet. Vizsga az odamegyek, megnézik, megnyomkodják, adnak egy matricát és ennyi, igaz? Nem baszognak több napig...Mert így is nagyon cinkesen leszek meg 19-re
Néztem most reggel vlamék természetcsatornát. (NEm a private spice-t!), és volt benne, hogy hoztak be Angliába törpe kengurukat, mert azok természetes módon nyírják a füvet. Mekkora komoly lehet. Megyek megetetem a disznajt, meg a kenguruknak viszek vizet.
Nem röhög.
Most alvás helyett megyek felvonulni Bordányba, az igazi tesók közé, azután irány Izsák. Irtom a füvet, mire jöttök, ne legyen mit kitaposni.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ gyerekek. Benyaltam. Tegnap szóltak hogy menni kéne felszolgálni 17.30-tól. Mondom legyen. Basszátok meg 700 fős cigány lakodalom volt. 14 voltunk felszolgálók,+ mi mosogattunk.
Most értem haza. Vagy 5 vízhólyag a lábamon. Még a lámpa is fekete volt.
Te Ádám,valami ilyesmire gondoltál szerintem! Ez még egy Pesti fiatal bikernek is olcsón fenntartható könnyen szervizelhető gép (bár már gondolom nézegetted ezt is)
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-
20788421/
Lavórt, vödröt, madáretetőt?
Volt egy egész fekete sereged!
Wraith
Most alvás helyett megyek felvonulni Bordányba, az igazi tesók közé, azután irány Izsák. Irtom a füvet, mire jöttök, ne legyen mit kitaposni.
Most értem haza. Vagy 5 vízhólyag a lábamon. Még a lámpa is fekete volt.
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/hirdetes-
20788421/