Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan. És minden kis úthibán átmenve lesz olyan kormánycsapkodás hogy három kézzel sem tartod meg.
Csak mert a főnőknek kényelmetlen és arra gondolt hogy a kormányt felteszi a híd fölé és fordítva. .
Skacok na figyu elméleti síkon felteszem a kérdést. ha a telót kb 3cm besüllyesztem és a felső hídnál kiáll az a 3 cm az mennyire befolyásolja a menetstabilitást akkor elvileg jobban kanyarodik és az egyenesfutás instabilabb lesz ugyi?
ne húzd ki a gyufát kiscsákó. PEACE.
Finom volt.
Gyere erre, megvendégellek. Utána pedig iszunk egy pofa sört a Loki sörözőben. Na?
Jah reggel óta nem ettem mert most nincs mit éhezem mert a motor minden pénzem felemészti.
Csak ne wc papíros dobozba küldjed.
Tán éhes vagy?
Peace.
Meg kell csinálni
Fel persze,8+posta(ahogy a sisakot küldted) de most akkor mégsem adod el?
Télleg olyan a srác. MEgborotválkozik, oszt a zsaruk hazakisérik anyuhoz..
Baker.. nekiáltam egy Bosch elektromos szegélynyíróval (ez a damilos szar) lekaszálni az 1000 nm-en elburjánzott gazd. Alakul, de már qvára elegem van belőle. Reggel óta csinálom, és este lesz mire kész. Közben elkészült az ebéd. Szezámos csirkemell, rizs, és francia saláta. Hmm...
Köszke,basszus ha hiszed ha nem ,cigit és piát,csak személyivel kapok bárhol 27 évesen!
Téged igen te yamahás kondás vagy. . .

Akkó engemse komálsz?
Nem mert kondások ők is-
Inkább csalapálj. Jobban illik hozzád.
Tankcsapdát csipod?
. Peace.
Ja, és
Te feltételezed hogy ők úgy gondolták volt még nyitott kérdés.
De már mindenki tudta hogy nincs, neked meg feleslegesen habzik a szád.
Pihentető meccs mikor még nem bajnok? Menj 1 foci gyorstalpalóra. Peace .

Ne neked kelljen már magyarázni az, hogy vannak "pihentető meccsek" is... Az egy dolog, hogy benézték, hogy erősebb volt a Kecsege mint várták.
Egyébként nem követem. Az előző hozzászólásomhoz a nyertes nevét az indexen kerestem meg .
Ja peace .
TIPPMIXES csalók a kondás köcsögök nehogymár 1 kecskemét leverje a kondásokat mikor a bajnoki cím a cél rohadt csalók.