Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég cseréltem csapágyat,de akkor csak oldalirányba kotyog,és lehet látni,érezni, ha a csapágy belseje megmoccan,ha azzal van a baj,de szerintem annak nem lehet túlságosan durva mozgása...
lehet mindjárt megcáfolnak
Chau chau, csak még igen fiatalka, 6 hónapos és egy átokfajzat de azért imádjuk persze!
Hátsó emelőn néztem, gondoltam megpörgetem mielőtt az utcára megyek. A régi rendszerrel nem néztem mert előbb szétkaptam a vasat mint megérkezett az emelő. Ezen először a féknyeregnél tűnt fel hogy üt, de lehet látni túloldalt is. A felnin vannak súlyok, lehet lekapom őket és megpróbálom anélkül, de szerintem fölösleges.
Az mit jelent hogy:
"le let súlyózval a gumi"
igen neked csak egyszer kell fizetni a tübbit majd az elözö tulajok kényszerátiratás címszóval
Olyan nincs, neked egyet kell HIVATALOSAN átírni. az előzőeket meg ráverik az addigiakra. nekem jó sok ilyen szarságom volt.
és a régivel nem volt ilyen ? ha nem kotyog oldalfeszitésel meg szépen gurul akkor valószinű nem csapágy hátso emelön nézted? mert azon lenne jó le let súlyózval a gumi ?
Urak! Gondjaim adódtak az új hátsóval.
A hátsókerék üt, mint horizontálisan, mind vertikálisan nem kicsit viszont sokat. Nem is mertem vele menni, mert félek hogy egyszer csak elgyengül a féknyereg. Az az érdekes hogy ezt az excentricitást a fogaskerék felöl is lehet látni. A kerék viszont nem lötyög, nem szorul a csapágyak nem kottyannak, szépen gurul.
Kezdjem a dolgot csapágy cserével, vagy inkább egyből próbáljam meggörgőztetni?
nem szopattak meg végül is mert ugyan ugy egyszer fizetem ki az átirási összegeket csak a lényeg ott van ,hogy a srác akitöl vettem az elöttem 3 napal irata át a saját nevére is ez a jó biznisz és hiába 2-3 napos papirok semmit el nem fogadtak nekem a kurvák
Tényleg durva. Jól megszopattak.
Cép napot! gyögyörüen süt a nap én ugy jártam mikor vettem a kicsikét ,hogy őt sem irata át akinél volt és mondtam neki ,hogy csak ugy veszem át ha elötte a maga nevére iratja nem is volt evvel baj átirata de a 4 napos eredetvizsgát nem fogaták el mert hiába 60 nap a lejárta de csak egyszer felhasználható egy névre tehát már én nem használhatam fel és nekem is meg kellett csinálnom rá 2 napra na ez a jó biznisz az államnak
Persze. Olvastam. Elég fostos.
Gyerekek, valaki nem tud ócsójér bicskakulcsos táv-os univerzális központizárat?
De a hozzászólásokat olvastad? 3x büntetés illetékre meg egyéb nyalánkságok.
Jó reggelt mindenkinek!
Ultras-nak meg
Ez milyen márkájú eb? Aranyos pofija van.
Nem kéne részegen motorra ülni inkább mert veszélyes üzem.
REGGELT
Sanyi kiárulja a gépparkot. Ja és ó reggelt.
http://www.kepesmotor.hu/brand...
Valamilyen okból kifolyólag (talán a látásom, vagy a motor lámpája miatt) nem szeretek sötétedés után motorozni... egyszerűen nem jó érzés van bennem olyankor...amúgy is sok a váratlan kátyú, stb. hát még ha nem is látok rendesen..

No mentem hunyni
25 körül...az már pénz Nekem!
én is most értem haza csak én a motorozásbol elugrottam B.lelléig meg vissza de nagyon jó volt
hogy hogy van pénzed ?milyen durva meló az ,hogy olyan sokat kasziroztál?
Végre itthon. Faszom 1 nap volt ez, de legalább van pénzem! holnap pihi, meg motor basztatás. Meg véégre jácchatok a kutyusommal