Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt akartam:
peace
ezt hiányolod. Jönnek a német huligánok szombaton a meccsre és balhézni akarnak na majd mi megmutatjuk és összefognak a fradi újpest kispest és egyéb csoportok huligánjai és megmutatjuk hogy kié e föld.
A régi Ultras jobb volt nem? Ez olyan mint amelyik most szabadult woodstock-ból.
Köszi!
peace. .
sűrű volt az időrendem, és öcsém ment fuvarba ha majd ismét lesz pénzed és kell, akkor keress
igen 6304 3GM,3LH ,3HE stb.
Bagoly jól erre hozott az utad. .Peace. . Már nincs pénzem ne gyere
Kivettem a kerékcsapágyakat. Ami benn volt az 6304-es, (2RS) és az ujjammal ki tudtam tolni. Szerintem ez így ebben a formában nem százas. Lehet hogy ez lesz a ludas
Viszont nem találom a hivatalos hátsó kerékcsapágy méretet
Meg tudjátok a fenti méretet erősíteni?
1989FZR 1000 3LE
Köszi!
a szopós rész nem, a pénzes rész viszont tetszik akkor majd beszéljünk
ja hogy hozok e...nem.szopjá vele Te.asse tudom honnan....kapol zsét osz rendejjé..
és hol vegyek?
leghamarabb pénteken, anyagot hozol hozzá?
Lehet és okés, felkúrtam magam, de ez az idősek 90%-ra igaz...persze nem csak rájuk...
tényleg, akkor is. Lehet a vénember jobban vezet, mint én vagy te, nem a kor dönt. Ma vagy 3 fiatalabb balfasszal találkoztam röpke 50 km során... persze kocsival voltam, utcán nem motorozunk
hát igen valoszinü sok volt egy kicsit
emelő elvileg holnapután felszabadul...átvihetem szimerringezésre?meg szinkronra?
Akkor is...itt az elvről van szó!
szegénység, és ott? Motoremelő, satöbbi
mivammi?
lehet, hogy az idegtől nem láttad: "A motor egy kanyarban átment a szemközti sávba és összeütközött egy német rendszámú kocsival."
Mehetett volna ott egy 30 éves sofőr is, azt is eltalálja... szerintem sok volt a tempó.