Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mai baleset

Na többek között ettől vagyok sík ideg...nem tudom - nem tudom...bazdmeg, azt se tudja mi van az utakon, már 21321321 éves de azért még mindig kap jogsi hosszabbítást meg ülhet benn a volán mögött...
Persze, lehet, hogy a motoros volt a hibás, de akkor is! WÁÁÁ
hát nálam ugye azért más mert elöl hátul 17 ezt teszetlni kéne neki hogy jó e ha lödözi lehet tényleg rosszabb de nem biztos bár mindenki máshogyan használja azért mindenki maga tudja mi hogyan jobb nekem igy jobb annyira fordulékony hogy meglátja a kanyart és már döl is
Én azt olvastam, hogy azért 18-as a hátsó és 17-es az első, hogy az egyenes futása jobb legyen nagy sebességnél. Viszont így kanyarodni nehezebb.
amennyire felhuztam annyit enged a teló nekem igy sem ütközik neki meg felül rá van tekervel a feszeség állitó
Nincs kedvem megfuratni a villahidat hogy kapjon 1 túrakormányt. Valami 1x üb megoldás nincs.
mint mondotam a fényezéskor ,hogy a tankal basztam rá a lakk véget és hát ez az erdménye de majd kezelésbe veszem ha lesz időm
És mivel keményítetted fel az elejét ne üssön fel az alsó hídra a teló?
azt csinálsz amit akarsz én csak az én tapasztalatomat osztotam meg de én sportosan használom ha te turázni jobban akkor ne
és én pedig nem csak az egyenesben használom ki hanem a kanyarban is a maradék a gumin a tartalék ennyit kell hagyni szerintem mint összetörjem
. . na most akkor mi légyen emeljemsüllyesztve vagy neemlejemsülyesztve.
saját tapasztalat kb 2 éve van igy nme csapkod és az egyenesfutással sincs baj pedig 200 felet bőven sétálok visszont ami a leg lényegesebb ,hogy sokal fordulékonyabb mert sajnos ezekel az abaj hogy nehezebb döntésre kényszerinteni mint a korabeli vasakat nekem igy jobban be vált
Narancsos a tankod vidd vissza a fényezőhöz.
Én nem sajnálom aki hülye haljon meg. De bakker nem is üvölt 1 kukkot se mond pedig lángol.
Nekem is le volt engedve az eleje mikor megvettem,de orr nehéz volt,és 100km-után úgy éreztem magam,mint aki egész nap zsákot cipelt!
igy szereted volna
Ezt hívom én természetes kiválasztódásnak.
Most mondhatjátok hogy gonosz érzéketlen barom vagyok, de ha ez a pöcs úgy gondolta hogy ez jó ötlet akkor nincs mit sajnálni rajta.
Délelőtt néztem a heti helyzetet és szó volt Messi-ről, meg hogy milyen jó a csávó, meg arról hogy ne feledkezzünk el az öregekről sem
http://youtu.be/55jyH8Jgj-Y
Hú baszod...ezt rossz volt nézni...
Ne foglalkozzatok vele tárgytalan felhívtam és elküldött a picsába azt mondja meg akarom ölni és a helyét elfoglalni.
Meg a segge is 'elkönnyül' mert nagyon az orrán lesz a súly.
Ragozzam vagy kitalálod milyen lesz vezetni?
De majd jön olyan aki pályázik, meg állítgatja magának, oszt megmondja az okosságot.