Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi meg 1x véletlen a 3 négyzetméteres előszobába zártuk be hajnalban hallottam, hogy fötör meg ugrál, de 1/2álomban azt hittem, kintről hallom (mert az ablak nyitva volt)
Aztán reggelre persze bexart szegény
Vazzeg, nem is olvastam a szöveget, csak bevillant ez a kép, és felkiáltottam: "Úristen, ez egy Exup szelep" *
És olvasva tényleg az

*az segített a megoldásban, hogy még sose láttam olyat
Okos cica nem szabad bántani!
Ha a gyereket felejted a kocsiban az tutira telibeszarja az ülést is,és ha unatkozik szétkeni a műszerfalon
ez van fenn gombokér itt is apróban, csak került rá még régebben a hasidom is, ismertem a srácot akié volt, meg most árulja: http://youtu.be/x63JDuYNG0s
És ez mire jó?
Ezért kell axolotl-ot tartani ahogyan Én is teszem. Mielőtt bárki kérdezné:

axolotl
Meg moshatnám le utána a macskát is.
Ja. Legközelebb meg bosszúból az ülésre szarik!
Legalább nem pusztult el! a kakiba meg nyomd bele a fejét, hátha meg tanulja..ha meg nem akkor se rossz poén
Este amikor megjöttem kiszálltam hogy kinyitom a garázsajtót,közben a macska bemászott a kocsiba,én nem vettem észre és bezártam. Ma vettem észre hogy ott nyivákol a kalaptartón amikor hoztam ki a fűnyírót. A köcsög meg az éjjel odaszart kétszer is a gumiszőnyegre.
Köszike
Hmm...asszem megvan. Remélem vissza is fogom tudni tenni majd és nem kell mindent szétb@sznom hozzá. Ez egy kis ábra arról, ahogy én elképzelem ezt az exup dolgot
Menjél be szépen emre bácsi fotógalériájába és a donorgép mappában meg tudod nézni az exupot oldalról is.(azokat a csavarokat kiveszed és már a kezedben is van a megoldás)
Hát ez meg mi a tököm?
Köszi No akkor egy kérdés az itt levők felé, meg a nem itt levők felé. Megpróbáltam paint-be alkotni egy kis ábrát, ahogy szerintem kinézhet az exup...csak egy kis alap kép...a zöld az exup bowden - a piros pedig az a terület amin mozogni tud a kopás miatt, ezzel okozva a csörgést. A kérdés: jó-e a rajz - ergo jól gondolom? és hogyan tudom kiszedni ezt onnan köszikeee
De mindjárt vége, 5-6 kör van vissza.
Veetle player kell Neki...assetommijaz mi megy épp? Engem max. motor-kocsi érdekel, nem szeretem az IDIÓTA SEMMIREKELLŐ focistákat
Üres a fórum skacok...hát hogy van ez? Én meg unatkozom! Tessék jó olvasgatni valót adni, vagy akármi...
Már csak 8 óra és végzek, ezazz
ja gyorsulási versenyt rendezünk zsoltiék fűves udvarukban ,hogy valaminek ők is örüljenek majd a végén ha eljövünk
De akkor 95-ös legyen, az jó bele ja amúgy meg: - Basszátok meg! Majd gyorsulási verseny lesz 100-ig, aztán meglátjuk ki a fasza gyerek