Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gidának előre is boldog szülinapot holnap lesz 13 éves. . . .
Vége biz... Ki is lett a bajnok? Nemtood véletlen?
nem vége a bajnokságnak már csak peace van 1.5 hónapig .
na ja robergida-val óvatosan. Postás a fiú..
Akkor most nem lesz
Végre valami értelmeset is tudtam szólni fórumon . .
Azt mondja, nyócas van benne - lehet, hogy elgörbült a Zagya bár azt nem gondolnám, az elég erősnek tünik.
Ahogy írtam előbb, én is csapágy-csapágyfészek körül nézgelődnék.
Jogos a felvetés, ezen gondolkodtam én is.
Előbb a csapágyakkal kezdem.

Köszi mindenkinek!
igen ha a tárcsa és alánckerék is egy irányba üt akkor van rá esély ,hogy a tenfgely görbe eltud nem olyan erős mint gondolnánk de magában a tárcsában is lehet 8 as vet ki atengöt és ted le valami sik lapra és gördisd meg meg láttod
Nekem is szar az 1ik kerék nincs ki mind a 4 kerekem
Töki ha a lánckerék és a tárcsa is üt akkor mit görgőzöl ki az az agyra van fogatva nem a felni peremre nézd meg a csapágyat meg a tengelyt előbb
nekem is szar az egyik kocsikerék
Akkó görgőzés
Utána újrafestés, gumi rá, centír, és jobb lesz, mint volt

Ui: minap gumát cseréltem az autón. Gumis mondja, üt a balhátsó felni, nézem, tényleg, egy helyen eléggé be van hajolva a pereme
Tanakodtunk, mit kaphatott, mert defekttűrő abroncs volt rajta, aminek kb. 2cm vastag az oldala, és ha még ezen keresztül is begörbült a GYÁRI BMW alufelni (nem olasz-török gagyi)
Azt is görgőzni kéne, de majd ősszel, mikor feljön a téli kerék, akkor ráér.
Hát akkor komplett mindenbe van 8as
Akkor a tárcsában is 8 as van?
Tengelyed nem lehet kicsit ferde excenteres ? szerintem az lesz.
Késő
Mind1, lehet a gumi is leugrik róla, akkor meg úgyis elölről kell kezdeni.
Ez nem kottyan, hanem 8-as van benne meg üt mint egy elbaszott bicikli felni. A féknyereg kb 0,5-1mm-ert mozog oldalra, a fogaskerék talán kicsit kevesebbet. Levettem a súlyokat, így is üt, de nem annyit. El kell vinnem szakemberhez. Nézegethetem napestig ez akkor sem lesz jobb.
Ja, a felnisúlynak ehhez semmi köze, ne szedd le, mert akkor még centírozni is kell majd.
Ne viccelj már, emelőn forgatva remekül lehet látni, hogy hol üt.. a középrész is, vagy csak a felni. DE ha azt mondod, hogy a lánckerék is, akkor lehet, hogy a csapágy van rosszul belerakva (láttam már olyat, hogy ferdén "verték" bele, de rólad ezt nem feltételezném. Vagy a csapágy széttört, én így jártam az ETZ-vel, azt viszont a forgáson is érezni.
Te meg várd a postást!ezért a sok bunyóért tuti küldök 1 levélbombát
vagy adók módjára behajtható,mint apám trabantátírásának 3 évvel ezelőtti örökölt költsége
Ábrus a balos telószárat fel tudod adni, a héten nem megy műszakira mert most már jobban folyik mint eddig veszek új szimeringet is
és kormány csapágyat is kicserélem akkor már.