Szenvedni a sok barommal, meg bunkóval...most is...megnyomja a sleep gombot a billentyűzeten és csodálkozik, ha kikapcsol a gép... már csak 13 perc...kiadom a gépet, megmondom hova ülhet le, megkér, hogy nyomtassak ki neki pendriveról, vagy scanneljek, akármi...főzzek egy kávét, stb. Príma Latte Macchiato-t tudok főzni
Hazaértem nem vezettem mert ittam reggel állatkert maga a káosz volt. Annyi embert nem láttam 1x sehol mint ott volt. Nem akartak kiengedni azt mondták ekkora állat nincs is a földön mint és és maradjak ott sztárvendégnek. Utána kocsma meccs és most itt vagyok. Sokaknak gondolom nem tetszik de maradok
Igaziból az a jó a motorozásba, hogy TE vagy a motor...autót vezetni egészen más, ott nem a testeddel vezetsz, olyan mintha egy dobozba ülnél...itt viszont érzed a szellőt, a napsütést, az esőt...gyönyörű élmény! Én imádom! ha pedig jön valaki szembe, szinte biztos, hogy integet, ami meg jó érzés, mert tudod, hogy nem ismered azt aki köszönt és akinek köszöntél, mégis egy csoportba tartoztok!
jól mondja gida lehet te is csak egyszer proszálod kia gépet és pont akkor történik valami sajna ezt nem lehet tudni bár ne törénjen csak mondom sosem lehet tudni mi lesz a következö másodpercben
Ec -pec-megyek inni