Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ha lehet időbe érj haza mert tudod.... peace .
Jó. Ha időben megjövök akkor holnap feladom,ha nem akkor pénteken.
Nem mert az van nekem is itt a motoron. .
Szerencse hogy nem zöld-fehér(fradi) mert peace. .
Van nekem elég bajom az én kék fehér(mtk) vasammal de télen kap 1 szép lila fehér(ÚJPEST) fényezést.
Intézkedem.(akkor az alja biztos nem kell?)
Érdekes hogy amikor (96-97-ben) ugyanilyen Hondám volt,akkor ZZR/FZR/GSXR/ZXR-t(ez kizárólag csak zöld-fehér-kékben) szerettem volna most meg pont fordítva.(én is vén majom lettem )
Lehet nálam is csak 1 reggel oda du vissza túra lesz de még alkudozok a főnőkkel.
Szerencséd! (nekem meg másnap már délutánra kell jönnöm dolgozni de aznap akkor is ott leszek)
Én 85-ben hülyültem bele a soros K100-as túra BMW-be mert Svájcban (tíz éves voltam)ráülhettem egyre a parkolóban. Be is került egy Motorradból kiollózott kép a tolltartómba ami talán még most is megvan valahol.
Addigra a motorom tuti kész lenne de nekem mind 1 hamarabb ne legyen. mondjuk dec 7 az jó
Bocsbocsbocs.
Akkor sűrű elnézéskérés mellett lemondom a ballagást. Elküldöm anyámékkal az ajándékot, és megyek a talira. Mindenképpen ott akarok lenni valahogy, ha úgy alakult volna akár autóval is...
Hát ha azt meg tudjuk oldani hogy jövőhéten fizetem akkor aha mindenféleképpen kell.
Kezdődik!
Ezt az első mondat végéért! (vén majom)
Neeeeee
Mi lenne, ha esetleg 1 héttel később lenne a tali.
ellenvetés? (unokaöcsémnek ballagása lesz. Ottkék lennem)
A nosztalgia megszépíti ezeket az öreg xarokat A 80as évek elején, mikor itthon a 250/1 MZ is nagy durr volt, a Balcsinál nézegettem ilyen Z1000-Z1300-akat, meg turbós Kawa GPZ750-et.. (majdnem a farkunkhoz nyúltunk ) Azok akkor annyira HIHETETLEN messze estek a lehetőségeimtől, mintha most 100 milla lenne egy új motor Később, mikor 84-ben meglett az MZ, akkor láttam osztrákból kukázott magazinban FZR1000 tesztet - onnan a szerelem.
Akkor nyomassam a szárat?
Részegen is kulturáltan tudok viselkedni, csak néha olyankor nem szeretem a nagy amerikai kocsival rendelkezőket, biciklistákat, ute drukkerkeret, ill. úgy általánosan a motorosokat. .
Félreeső sátorhely?
Ha lenne akkor oda is mennék!
Na elértél valamit a tekergetéssel?
Anyukádéknál esetleg egy félreeső nyárikonyha, vagy ilyesmi, amit fel lehet szerelni ággyal? Természetesen NEM INGYEN! Így is úgy is fizetni kell a szállásért, akkor már inkább...!
Na még a végén kiderül rólad hogy rendes ember vagy.