Szerencse hogy nem zöld-fehér(fradi) mert peace. .
Van nekem elég bajom az én kék fehér(mtk) vasammal de télen kap 1 szép lila fehér(ÚJPEST) fényezést.
Érdekes hogy amikor (96-97-ben) ugyanilyen Hondám volt,akkor ZZR/FZR/GSXR/ZXR-t(ez kizárólag csak zöld-fehér-kékben) szerettem volna most meg pont fordítva.(én is vén majom lettem )
Én 85-ben hülyültem bele a soros K100-as túra BMW-be mert Svájcban (tíz éves voltam)ráülhettem egyre a parkolóban. Be is került egy Motorradból kiollózott kép a tolltartómba ami talán még most is megvan valahol.
Bocsbocsbocs.
Akkor sűrű elnézéskérés mellett lemondom a ballagást. Elküldöm anyámékkal az ajándékot, és megyek a talira. Mindenképpen ott akarok lenni valahogy, ha úgy alakult volna akár autóval is...
A nosztalgia megszépíti ezeket az öreg xarokat A 80as évek elején, mikor itthon a 250/1 MZ is nagy durr volt, a Balcsinál nézegettem ilyen Z1000-Z1300-akat, meg turbós Kawa GPZ750-et.. (majdnem a farkunkhoz nyúltunk ) Azok akkor annyira HIHETETLEN messze estek a lehetőségeimtől, mintha most 100 milla lenne egy új motor Később, mikor 84-ben meglett az MZ, akkor láttam osztrákból kukázott magazinban FZR1000 tesztet - onnan a szerelem.
Részegen is kulturáltan tudok viselkedni, csak néha olyankor nem szeretem a nagy amerikai kocsival rendelkezőket, biciklistákat, ute drukkerkeret, ill. úgy általánosan a motorosokat. .
Anyukádéknál esetleg egy félreeső nyárikonyha, vagy ilyesmi, amit fel lehet szerelni ággyal? Természetesen NEM INGYEN! Így is úgy is fizetni kell a szállásért, akkor már inkább...!
Van nekem elég bajom az én kék fehér(mtk) vasammal de télen kap 1 szép lila fehér(ÚJPEST) fényezést.
Akkor sűrű elnézéskérés mellett lemondom a ballagást. Elküldöm anyámékkal az ajándékot, és megyek a talira. Mindenképpen ott akarok lenni valahogy, ha úgy alakult volna akár autóval is...
Mi lenne, ha esetleg 1 héttel később lenne a tali.
ellenvetés? (unokaöcsémnek ballagása lesz. Ottkék lennem)