Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd jövőre én nem tudok idén ilyenekre elmenni. Talán kecskemét repülőnap augusztusba. És ott is lesz hangzavar
Igen én ott még nem vettem mindig motoros boltba mentem venni.
http://www.youtube.com/watch?v...
Akarom hétvégén........
Saccom szerint a két duplaajkas szimering csapágyboltban belekerült vagy 1200 forintba de lehet hogy sokat mondtam.
Tess mint 1 vulkán akkorák.
Nekem csak a krómszár kell alsó nem mert annak semmi baja csak a króm csücskösödött fel és kikezdte a szimeringet és izzad már keményen.
Ja, az egyikről a porvédő felett pár mm-el egy gombostűfejnyi részen lejött a króm. Csak akkor láttam meg amikor kiszedtem, mikor nem volt rajta súly.
Jó csak a fatert kihagytam a gyogyszere. De kb motorra 10 a telószár postával 1 ütt. a szimering az 4-5 attól függ 10,5 vagy 9,5 1 vagy 2 ajkas. vizsga kb 20 túra 2 szem kb 30 megoldjuk van 1 -2 ötletem csak jól kell kijönni belőle. .
Akkor csak az üres cső kell?
Túra kajával, legrosszabb esetben 20000. Ebbe benne benzin, kaja pia. Sőt szerintem még annyiba se.
Nem gond de mihez kellene?(nem jó azé amit vettél?)
Most is dolgozok amúgy elmü ügyeletet tartok a stúdiókba és nincs gond eddig.
Elméleti gyakorlati síkon megint besokaltam most számoltam a költségeim a motorra és a túrára 19.ig össz 150 ből ki kell jönnöm . Abba benne kell lenni a telónak szimeringnek műszakinak túrának és élnem is kell 1 kicsit jajj nehéz lesz 1 csöppet lehet kibírom a túráig a sima kormánnyal és utána lesz kényelmesítve . Jajj hai te ződ deeler vagy adj 1 kis cuccot eladom és lesz 1 kis pízem. Ja hai áruló lett és elhagyott minket.
Dóóóóóóóóóóóóóógozzzzzzzzzzzzzzzzzz.Pl most én is. Várom asszonyt, hogy mehessek permetőni. Kis gengsztert nem hagyhatom itthon.
Unatkozóóóóóóóók álééééé .
Elméleti síkon igen. Gyakorlati síkon az egyik Ábrusé.
. . . . . . .
Ha nincs telószár akkor mikor jövök le talira eldurran a hihetetlen sebesség következtében a rossz szimering és aláfolyik a hátsó guminak az olaj , aminek következtében én hatalmasat esek és lehet ott maradok. Na ezt te se akarhatod emre . És akkor mindenki a fórumon engem téged meg .
Fú most csatázunk a telószárért.
Az nem lenne rossz jövőhéten ki is tudom neked fizetni a cuccot csak nem mertem megkérdezni.
az alja is érdekel nem csak a szár
Persze.
De milyen csizma és mi van vele?
Az elsőben esetleg segíthetek.
Azt néztem az etz műszertartója szorítja le a kormányt és ha 2 őt egybeforgatom akkor fasza lenne kormánybefogónak a frézire és van is otthon valahol 2-3 db. vagy vaterán 1 ezresért /db és 2 rugóbol megvan a befogóm mz kormány 1900ft 4e és kényelmes lesz a motorom. .
Pl ábrustól: a telószár
sááárgától: a híd, korm, befogó és küldöm az én hidam.
Banktól az éves nyereségük.