Jó csak a fatert kihagytam a gyogyszere. De kb motorra 10 a telószár postával 1 ütt. a szimering az 4-5 attól függ 10,5 vagy 9,5 1 vagy 2 ajkas. vizsga kb 20 túra 2 szem kb 30 megoldjuk van 1 -2 ötletem csak jól kell kijönni belőle. .
Elméleti gyakorlati síkon megint besokaltam most számoltam a költségeim a motorra és a túrára 19.ig össz 150 ből ki kell jönnöm . Abba benne kell lenni a telónak szimeringnek műszakinak túrának és élnem is kell 1 kicsit jajj nehéz lesz 1 csöppet lehet kibírom a túráig a sima kormánnyal és utána lesz kényelmesítve . Jajj hai te ződ deeler vagy adj 1 kis cuccot eladom és lesz 1 kis pízem. Ja hai áruló lett és elhagyott minket.
Ha nincs telószár akkor mikor jövök le talira eldurran a hihetetlen sebesség következtében a rossz szimering és aláfolyik a hátsó guminak az olaj , aminek következtében én hatalmasat esek és lehet ott maradok. Na ezt te se akarhatod emre . És akkor mindenki a fórumon engem téged meg .
Azt néztem az etz műszertartója szorítja le a kormányt és ha 2 őt egybeforgatom akkor fasza lenne kormánybefogónak a frézire és van is otthon valahol 2-3 db. vagy vaterán 1 ezresért /db és 2 rugóbol megvan a befogóm mz kormány 1900ft 4e és kényelmes lesz a motorom. .
Akarom hétvégén........
De milyen csizma és mi van vele?
sááárgától: a híd, korm, befogó és küldöm az én hidam.
Banktól az éves nyereségük.