Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. Nálunk a teherkapu és a felette lévő esővédő közé fészkeltek be mondták csukjam be a kaput na olyat beintettem a lófasz az pónipöcs volt hozzá képest mondtam majd ha kirepültek.
Zajforrás:

itt 50 !
Itt is csak most volt pár vödör víz az égből mert a csepp jelző kicsit lekicsinylő lett volna. Van 40 fok meleg itt.
Az lesz. Vagy eldőlök a lámpánál vele. Baker, még nem tudtam megszokni, hogy nincs oldalkocsi...
Debrecenben verőfényes napsütés van
Csak hülyülök bakker csak rakjál fel rá oldalkerekeket mint a gyerek biciklin a lábad miatt akkor nem kell leraknod.
Fú ma genya napom van nem elég hogy reggel 5 óta dolgozok álmos is vagyok nyűgös is mert esik az eső zápor itt rohadok ahelyett hogy gurulgatnék 1 et.
Akkor neki
De neked is, ha forgatsz !
Na azért áll az a sok motor mert várja hátha beesik 1 donor amiből a jót átrakhatja a rosszba a jó cuccokat na ez lett a tiednek is a sorsa átrakta a tiedből másikba.
Nos ez egy magánszemély akihez vittem a motort. Állt az udvaron, vag 15 motor, mid-mind őrá várt. Az enyémnek nekikezdeni is több mint 1 hónap volt. Nos vannak referenciái, mert olyan motorosoktól hallottam itt Debrecenben akik benne vannak a "szakmában" pár éve. Ráadásul a tizendarab moci sem hazudik benn az udvaron. Piszok jó szerelő, csak túl alapos, és így kicsit lassú. Voltam tavaly miután megvettem a Yamaha szakszervízben vele. Gyorsan rendberakták, és ott hallottam ezeket a szavakat, amit Ábrus nagyon utál. Öreg motor, ez már ilyen, ez így működik jól, ezek a típusok mind ilyenek, stb. Méé csörög, hámer ilyen. Ménem indul + 10 fok alatt és méé köpi be a gyertyát ha szivatót hútok? Ne húzz szivatót! Mér fullad, ha behúzom a kuplungot? Ne húzd be. Váltogass csak vissza... 1 szó mint 100 ... Ott felületesek voltak, és elnagyolták. Mikor vitték műszakira, eldőlt a platón, és kitört egy darab a fejidomból, úgyhogy ennyi. Mondtam, hogy oda többet nem viszem. Ja, és Qva drága is volt !
Majd hidd el a láttad addig ne is örülj mert ezek kiszedték a jó alkatrészeket és beraktak rosszat csak hogy megint lehúzzanak válság van főnök nekik is élni kell valamiből.
Else hiszem. Hívott a szerelő. Jövőhéten kész a motor.
lassan annyira lemegy az ára megéri az idomok miatt megvenni. FZR/R1 klón.
Oszt akkor mi van 99-es és úgy szét van hajtva belekerül újabb 500 ba a javítás.
Jó oké akkor ki vagyok tagadva húúúúú jajj neeeee.
Te meg érezd magad kitagadva.
Akkor is 550-ért van R1.
Nekem meg nincs mit elvenni abból baj nem lehet.
Bolond lukbú bolond szél fúúúúúúú
Harmincezer mi?
Mee? Nekem legalább van mit elvegyen a rendőr.
JAJA 30000. tádáámmmm
Hát csodálkozol hogy remeg a lábad ne a kocsmázás után üljél a motorra.
Úgylátom jó kedved van.