Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jók a fotók csak az a sáááááárga hát. .peace. .
Jó buli volt
Pár kép bordányról.
Másik fórumon találtam. Még jó hogy sááárga.
peace. .
Nem fog aludni
Mentem a piacra.
Lesz+ sátor ne parázz. De csak a kedvedért.
Sztem ha 1-edül jövök,tök mnd1.piásan akárhol elfekszik az ember,meg aztán akkor nem is fáj semmi!
Nekem semmi viszek utast mert viszek 1 csöcsöst, és a sátort meg a hálózsákot meg a polifomot hova kössem a nyakába vagy marad otthon a csaj csak haverom de azt nem szeretném mert jó fej. én elfekszek a puszta füvön is engem nem zavar.
Mé mi bajod a sátorral?
Király Sanyi így kell ezekkel bánni Jössz velem bakker meccsre szükség van a tökös legényekre. . peace .
sakcok a tali helyszinén lesz más szállás lehetőség az akol, a disznóól és a sátron meg a campingen kívül
Nálunk nem volt semmi eső,de meleg az volt! Csak a szél támadt fel. Tegnap behalt a mobilom, volt még rá 3 hónap gari. Beviszem a T Mobil-hoz,a szervizes azt mondja belefolyt valami, és elkezdett az alaplap korrodálódni. Egyébként nem folyt bele semmi, max ahogy izzadtam bringázás közben,az érhette,mert a mezemben van a zsebben. Előtte viszont lehúzta a vonalkódot, és megszüntette a garit. Azt mondja kipucolta,jövök neki egy 1000-el! A hajam égnek állt, mondom neki ne fogadjon rá hogy behozom, ha már ilyen jó fej volt velem,felkaptam a telót, és kijöttem. Ezt a genny bandát b@zmeg!
peace. .
Az lesz szerintem...mert ez azért nonszensz. Tehát okés, hogy Ő megy dolgozni, de azért be lehet azt az ajtót csukni is, nem kell BEBASZBNI, főleg nem 32x. Azt a kibaszott utánfutót is tele lehet pakolni normálisan, nem mindent BEKÚRNI...lehet kinyírom ma, csak még fáradt vagyok..
Szerezz be egy puskát te is,aztán elég ha egyszer megmutatod neki,mindjárt eltűnik,mint ürge a lyukban!
Reggelt - köcsög szomszéd megint zörgött..
No elmentem kaszálni.
Meg viszem a hátsó felnit esztergályoshoz.
Asszem keresztben áll benne a csapágy. Most csináltatok két 2,5*47*15mm-es perselyt hogy az eredeti 20*52*15mm méretű csapágy helyett 20*47*15mm-es (talán 6204-es) csapágyat bele tudjak tenni. A következő méret 62mm, annyira nem akarom kinyitni a csapágy fészket.
1-2 képet tudnál küldeni, vagy feltenni valahova a maradék 41-es telószárról meg a csizmáról. (a csizma csak akkor érdekel, ha ugyanúgy néz ki mint az enyém)
Mondtad hogy javított a szerkezet. Megnézném milyen a cucc.

Köszi!
regg.

Este itt is itt volt a vihar, esett 3 cm eső (má nagyon kellett )
peace . .Jó reggelt.
+o
Pöpec volt a burne rejtély, igazi jó film! na cakát!

Szombaton 15 órát fogok melózni!
Az a busa...