Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az enyémre kéne ülnöd az +40le és 400cc több az övé csak körhintára jó a búcsúba.
Madár bazdmeg, oszt jóvan.
Te inkább józanodjáá, mee...
Meg készüljél. Jövőhéten kész a vas, oszt kipróbálhatod ha jól viselkedsz, oszt megtood milyen is egy MOTOR.
Nekem se akar menni a bal szélső alapjáraton,pedig fordulaton megy rendesen!Arra is tippeltem,a szívató szelep gumi tömítője is repedt,nem e ott szív falsot,mert az is az alapjárati levegő fúvókához megy.Holnap még szétkapom egy körre,(hetedszer)aztán ha nem megy ráhagyom.
Küldjed szerinted nincs már meg nekik a kép sorozatfotók vannak a zsaruknál rólam hogy rugdosom a társukat te nagyonokosnaklátszodómajomutánzat. . .
Szerintem ez kerti rozsdafarkú,nem veréb
Regisztráció után itt nézheted:
http://www.digisport.hu/live_m...
1 szer volt 1 nagycsecsűm ,de hogy azt mindig kerülgetni kellett,nyomódott akció közben,odacsípődött,vigyáznom kellett rá
nyem jó az annyira
mondjuk at is igaz h utánna elég volt visszaszokni a kicsihez
ja rohadt köcsög, majd elküldjük azt a fehérpizsamás (ja bocs pulcsis-maszkos) képét, meg az adatlapát a szaruknak
Régi már...
link
Én meg otthon felejtettem a modemet.,itt vagyok megint malackodóban.
EhhEhhEhh... Viccceskedünk halál előtt, vicceskedünk?
Én nemtom a pontos számukat. A fotón 3 látszik, de tojás több bolt eredetileg.
Nem baj van nóta tv
Nekem az nincs.
A köcsögök áttették a Nagravision 3-ra a kettőről. Így nemtudjuk hekkelni.
Nekem is a gázcsap szekrénybe fészkeltek,de már kirepült az első fialás,sajnos csak három,mert kettő mindig kiesett.
megyen a digin a motgp aztat néjzem. Kondás sálad nem kell.
na mivan?
Most raktam össze. Most nem torpan, megy végig. Csak az a fránya alapjárat.Lehet még egy felet hajtani kéne ki a keverék csavaron.
Én is ezen agyalok....
gyere el, adjál nekik.
iszunk egy sört, kapsz ajándékba egy LOKI sálat
Kerülni kéék e gyet.
Adjon nekik az annyuk.
Azéé van.
Rakjál be nekik kaját többet esznek gyorsabban nőnek hamarabb elmennek csak utána megszokni a csendet az lesz rossz.