Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúú! De szétbombáztad a gépet . De minek is?
alakulgat az azért
Ma beraktam a hatso felnit a gepezetbe de mikor lessz ebbol gurulo motor?
hát ma már nem...
Nekem meg a motorom se volt ott.Kocsival voltunk es igy is volt mit csinalni.Jot ittunk meg buliztunk es bameszkodtunk.Volt mit nezegetni.
én sem gyorsulni voltam hanem nézni, inni, koncertezni. stb stb.
kis kettőötvenessel? ki ellen?
hogy hogy?
nem.. nincs ott mit keresnem..
te nem voltál kunmadáron?
videókon láthatod a lapomon.. eddig semmi gond, nemsoká első olajcsere mióta nálam van.
azt nem tudom mit megy végre mert 180-as ora van csak benne. indulni könnyen indul. baja az nem volt hálistennek. neked a paridád?
hogy mit megy végre? hogy indul? volt-e baja..
megyegett. de attol függ mit értesz fasza alatt? inkább a mátrát szereti jobban.
gábor! neked faszán hasít a 400as? néztem iylen régebbi fajtát elég olcsón lehet kapni..
ma nem jössz?
figyuzz már multkor is Gyöngyös felé gurulgattam...Kisnána...Markaz...stb...legközelebb szolok..bár az is ien hirtelen jött zugatás volt
jah és köszi
hát passzolom még nem vitték el a gépest....de amugy tervezünk egy nagyobb túrát...
sok sikert hozzá. akkor idén már nem gurulunk együtt?
hát ööö....elrabolta a szívem egy 400-as Bandita ...meg non megtetszett a 400gsx r is...majd kiderül
milyen gép van tervben?
én is téged. de én inkább a sörsátorban + a színpadnál voltam megtalálható.
elado a gépes...nagyobb váltás miatt....jah alpok-adria kilőve...Brnoban Gp-ztem pedig még sasoltalak is Sirokban...
szia. voltam voltam sirokban. megyeget a gép. veled mi ujság? még mindig nem hoztuk össsze a közös gurugát. jövöhéten vasárnap nem jösssz az alpok-adriára?