Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te aztán tudod hogy okozz nekem álmatlan éjszakát emre. .
. . . .
jóhogy. Olasz! simán kéne is, főleg egy nagy supermono építés mondom, ilyet kéne csinálni az fzr-ből
De szépek.
mer ez egy cagiva mito 500, a 125ösbe gyösztek néha egy 500as husky krosszblokkot, a fehér az egy cagiva mito evo, a régebbi, az újabb a pirosas az a cagiva világverő 500GP mintájára készült MITO SP525, az is 125ccm-es.
Viccesek ezek az olaszok 1iken jobb a másikon bal oldalt van a tárcsa.
Fú kis duci jól néz ki.
Skacok köszönöm a segítséget meg hogy ezzel foglalkoztok de ráér már mert összepakoltam müszire a vasat szóval csak akkor lesz legközelebb szétkapva ha valami gebasz lesz vagy átalakítom a kormányt.
NA MI VAN?
Tökéletesen érthető, csakhogy nekünk nincsen M10x1x19mm-nél hosszabb áteresztő csavarunk. És ez kicsi ahhoz hogy az 1/8-os menet beleférjen. De valahol már láttam hasonlót még keresgélek.
Addig is egy olyan megoldást tudok javasolni, hogy az olaj nyomóágát, és a műszer csövét egy ilyenre át kellene forrasztani.

gyula!remélem rendben ment a dolog köszi még egyszer
Hasonlítasz a középiskolás matektanáromra!
Ő sem nagyon tudott magyarul!
Akkor is sokadik elolvasásra sikerült felfognom mit is akar mondani valójában!
De ő érette ,mint ahogy ultras is
Amit küldtem az 12X1.25-ös menetű csavar,aminek a fejébe 1/8-os csőmenet lett belevágva,így a vékony cső szintén 1/8-os külső menete pont betekerhető.Ha ennél kisebb csavar kell,(könyörgöm,valaki nézze már meg az ezres szervízkönyvében mekkora csavarja van a hengerfejre menő csőnek!)akkor a fejére 1/8-os külső menetet kell esztergáltatni,mert a kisebb fejű csavarba nem lehet belevágni ekkora (1/8-os)menetet.A két egyforma külső menet aztán egy belső menetű közdarabbal(karmantyú) könnyen összeköthető.Értve vagyok?
Pontos méreteket Gyula tudna mondani.
A NE az lemaradt most nem fogok vele foglalkozni csinálnom kell sárvédőt és cicaszemet felrakni.
Amit ott látsz képen ez a hűtőre és a blokkból elöl ki és elöl be re jó csavar. De fáraszd magad majd lesz kedvem szétszedem megint most nincs.
És ennek a két basznak legalább egyforma a mérete?
Mert kikapom az én gépemből megmérem, és intézkedek.
Olyan kell ami a karbi alatt megy fel olajcső a hengerfejbe a blokkból annak a hengerfejcsatlakozója.
Na mondom nekem az áteresztőcsavarral az a bajom hogy
1. nem tudom a méretét.
2. ilyen kell mint a fotón.
3. ezt be tudjam tekerni.
4. nincs 4
A 00-val kezdődő cikkszámot kérem, aztán ha van belőle raktáron akkor a héten feladom, ha nincs készleten akkor csak a jövő héten.
Ha ügyesen választasz a vendégem vagy.
Jajj, most egészen elpirultam. Komolyan mondom, elcseréltem volna arra az ETZ-re az FZR-em. Ma beindítottam és komolyan elgondolkoztam azon, hogy alakítok egy Én és a Frézim című együttest
Milyen méretű áteresztőcsavar kellene?

Ezen röhögök percek óta. Már sírok.