Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há kéne, jóhogy.
Pöpeces, bár Nekem a formái nem jönnek be annyira..nem vezetnek sehova "úgymond"..de tiszta mad max motor.

Jössz szombaton?
Elszomorítóak ezek a hírek. Egyik nap is nézem a híradót, tök mindegy melyik csatornán, és a 6 hírből 5 gyilkosság, támadás, robbanás, karambol, 1 pedig a benzinárnövekedés. Többnyire van a +1 ami meg politikai kamuzás...mikor lesznek már jó hírek a tv-be?

Most is ez a barom itt Nálunk..érted, ellopja a motort, de vezetni azt nem tudja ám a balf@sz és kit talál el, na kit?háááát persze, hogy egy rendőrautót...okés, nem lett baja a rendőrnek(asszem) de ha mondjuk egy babakocsis anyukát talál telibe 200-al? Kit tesz felelőssé a férj, aki otthon várja Őket? ... ez a másik meg Debrecenbe. Mi a f@szért megy ki a vonat elé, ha látja, hogy pirosan villog a lámpa. Ezt mindenki tudja...elég nehéz összetéveszteni egy 100 tonnás vonatot, egy füsti fecskével. Nem értem az ilyen embereket. Nincsen agyuk, amivel végig gondolják a dolgokat?
Nem iszom és nem dohányzom.
A 2 menet előttre és utánra gondolsz?
Bocska cicásember csak poénkodom,
de nem bírtam ki!
Szerintem is ocsmány ronda... Nekem ami tökéletes forma az egy K2-es szívlámpás gsx-r vagy az S1000RR...
Ebben lehet benne volt előtte 1 sör,és utána 1 cigi is
Komolyan mondom ettől még egy Verhovina is szebb.
Egyikőnk sem igazán pehelysúlyban játszik.
Hát ez az.
Az utódlás kérdése fontos de az nem igényelt többet 8 percnél (asszony közben félig alszik) viszont az ágyrács visszafeszegetése a műanyag tartóiba további 20 perc.(na ez a nem mindegy!)
Ruha? Egy szál Garfield-os hálóingben ülök itt.
Fradi drukker barátunk-nak egy kis nyálcsorgatás
No de mitől esett szét?
Egyik sem. Szétesett az ágy és össze kellett rakni.
Na jó 30 perc volt kb. De még mire beértél, ruha le, stb. vagy ne legyek ilyen bonyolult, ruhába, ahogy kell?
Nem tudom eldönteni, hogy 10 perc alatt sex volt-e vagy a hálóba mész szarni
Mér?
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek
Köszi. Nem tudom, megpróbálok újat, de aztán lehet használt lesz belőle, ha van valami jó...
Azt hiszem hogy a Méraynál néztem de 50 körül volt az első. (az meg sok) a legjobb árat újban a Biker Worldben találtam de használtan 15-ért vettem a kettőt és jók.
Itt is vagyok!
Nagyon pöpec