Az teljesen jó ár érte. Egy zsírkirály alap netezős gép. A DEll C400-am volt hasonló, csak abban nem volt optikai meghajtó. Csak abban FULLFULL döglött volt az akku.
Amúgy ezt nem igazán értem. Ha valaki arra adja a fejét, hogy beül a moziba és felveszi a filmet, akkor miért nem veszi a fáradtságot, hogy legalább valami minimálisan nézhetőt vegyen fel. Pl. itt az Iron Man 2. amerikába fogja valaki magát és bemegy egy boltba, vesz az átlagfizetés 0.01%-árt egy mini kamerát, ami akkor mint egy fél mobiltelefon, a minősége mégis 720p. Fogja magát, beül a moziba, beállítja a kamerát amit rátesz az ülésre és ráteszi a pulcsiját. Felveszi, elteszi. KÉSZ. A magyarok meg bemennek egy mikrofonnal, ami jó minőségű és aláteszik a magyar hangot. ennyi..
Ugye, hogy ugye? Semmi extra..moziba biztos szépek a robbanások meg az egész, de ne attól legyen jó egy film...pl. Avatar, megnéztem már vagy 10x, 1x moziba, többi ilyen cam-os szar, mostmár van fullHD-m is. Mégis 10. megnézésre is jó, mert jó a film és nem csak a látványvilággal tarol...
Én megvárom, hogy torrenten ne csak CAM-os verzió legyen... megnézem HD-ben, magyarul 3 hét múlva
Nálunk falun az amúgy tök xar moziban kb 1 év múlva lesz
Nálunk falun az amúgy tök xar moziban kb 1 év múlva lesz
Egyébként jóreggelt !
Nem is nagyon gyújtok rá mióta hallottam h csikkről is terjed a parázs