Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézzétek kurva jól néz ki morcosan szobrászokkal most csináltatom műgyantából a morcit.

köszi a segítséget
Most nézem kicsit jobban meg, szerintem a második képen közép tájékon lesznek a megfelelő adatok a Motorhalterung /Zyilinderkopf / Zylinder azaz 60Nm, A 33Nm szerintem a dekli
a google translate talán segít
hinten : mögött
unten: alatt
oben: felett
motorhalterung: motortartó
zylinderkopf: hengerfej

De én a melóval lehet megvárnám míg ábrus is hozzászól.
Köszi létezik hogy 41 Nm ?
Jó vagy németből?
Sziasztok.
Tudna nekem valaki egy Fzr 1000 hengerfej lehúzási nyomatékot mondani?
Köszi
Penge ötlet,
Mehetek gyalog. Ennél minden más jobb alternatíva
kb 5-6 ezer az ezres 6000 forint.
Qray Feri éveken át keresett ilyen üléstakarót,nemrég szerzett egyet,szerintem most senkinek se kell.Én is az asszonnyal járok többnyire.
Szevasztok! Nekem a 600hoz megvan a gyári üléspúp-már ha lehet annak nevezni,inkább üléstakaró idom- de abszolút kihasználatlan,mivel sokszor megyek két személlyel. Elgondolkodtam rajta,hogy eladom ha ellehet normális áron,de nem hiszem h bárki is adna érte annyit amennyiért érdemes lenne eladni. A kérdésem az lenne h mennyit érhet?
Ott a médiánál bele lehet hallgatni a különböző mocikra szerelt dobok hangjaiba.
Az aprókavics szép csak házilag nehéz kivitelezni ezért marad a kék.
Úgytűnik egyezik az ízlésünk.
Az az aprókavics nagyon zsír !
Az R6 és a bömös gáz, viszont az az aprókavics....nyamnyam
Lesz normális kamerám megmutatom mit szól a Sima féle dob. de látványosat akarok nem hangosat, na jó hangosat is.
Akkor elnézést kérek. Azthittem kisULTRAS...
Add el a Kawa dobot, vedd meg ezt:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Aztán beszarsz-behugyozol a gyönyörűségtől
Kép a hangról:
A színét még épp tudom. Annyira nem hat meg a foci, hogy hihetetlen. Fater az itteni kórházban melózik, oszt kicsit protekciós vagyok. Multkor ződhajnalban rendelés előtt ketten voltunk protekciósok Dézsi dokihoz. Én meg Dombi Tibi. Tudtam kicsoda, de valahogy nem hatott meg. Beszélgettünk, de a bőrrugdosós sport szóba sem került.
Ja ábrus köszi a manit megjött
Thomas iwiw.
Ja és . .
Na most a fater is gyagya ezzel engem nem sértesz mert én csak a keresztapja vagyok a loki szinek azok piros fehér bocs nem piros fekete de látom debreceni vagy és ezt jobban tudod biztos .
. . .
Dobhoz: Te vazze ennek mi brutál hangja lesz...
Kölökhöz: Látom Ő nem gyagya mint a fater. Normális LOKI szinekre lett pingálva a pofija.
Ja, és hogy megelőzzelek, mert úgyis ezt kapnám.
Egyébként nekem túl feszes a Fabia futóműve. 100-nál már hajingálják nagyon a huplik.
A kettesgolf úgy fexi az utat mintqurvaélet !
Mekkora barom voltam hogy odaadtam öcsémnek.
Most szereztünk hozzá egy csom. tér ajtót, egy még párszor felszabályozható hátsó dob párt, és egy radiátort (kilukadt, és folyik befele a hűtővíz) 7 rongyért. BAKER ! Az ablaktörlő gumi drágább a Fabia-hoz vazz. Fuck !