Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagybani piacon nem lehet. Hogy adom el az árút. És ha itthon alszok, ki készíti össze? Várom Gottit, voltam Liliért, mindjárt folytatjuk.
De bakker abba hogy rakom bele a mérőnek a csavarját csak ha esztergáltatok bele 1 lyukat amibe menet van és beletudom tekerni a mérőműszert.
Itt elhajtanak. JOGOSAN. Merthogy az ilyenek mint én, akik 3 hétre előre időpontot foglalnak ilyenkor nem tudnának gyorsan végezni. Meg is gyilkoltam volna valakit ha olyanra kell várni aki csak beesett az utcáról. (na jó, nem hajtják el, csak épp azok órákat ülnek ott. Persze ez MO-i viszonylatban nagyváros)
Megyek fűnyírni.
Tudom hogy az kisebb. És ha vennél oda egy csavart valamelyik bontóból?
De én nem kértem időpontot csak bementem.(felkészülve a legrosszabbra)
De oda nem jó ez a csavarom esztergálni kell oda 1 et de nekem nincs ilyen lehetőségem.
De miért nem alszol? Nem hagynak?
Itt is ilyen. Neten időpontot foglaltam a tokmányirodába. Pontban amikorra a sorszám szólt, a kijelzőn megjelent. Odamentem, papírokat átfutotta, csekket kezembenyomta. Befizettem, visszamentem.... A fórum parkolóházába álltam meg, lift le, Vár utca fele ki, Kálvintéren át, ügyintézés, Kálvin vissza, lifthez be. Azannyát dejósegge vanennek a plázacicának, kocsiba be, parklóházból ki, és... 35 perc volt a parkírozás mindenestől.
Kéééééééééééééééész. Nem aludtam vasárnap óta, nem fog az agy. és megyek vissza. Remélem ma egy kicsit azért birok aludni.
Az baj lenne.
Most itt mit kéne látni? (a Bolygó neve:Halálban láttam ilyet utoljára az idegen űrhajón)
Nem érdemelte meg azt a motort.
Széjel fogja rúgni, oszt jövő ilyenkor be lesz dobva egy fészer legmélyébe vagy tyúk ülőke lesz belőle. De, ha szerencsénk van Pl. Kövesdi Tomi (Ő még pofátlanul fiatal) gyereke megtalálja vagy 50 év múlva, és rendbehozza, és veteránkánt még vagy 300 évig motor lesz.
Nálam csak 1 kép van
És ha azt mondtam volna hogy igen vonóhorgos?
A felső kép közelről:
Leszarom fúrok rá egy lyukat, aztán majd befoltozom valamivel.
Vagy felteszem a FZR teknőjét,azon legalább a helyén van a csavar.
Nem.
Sziasztok. Kifejtenéd ezt a vonóhorgos megfejtést? Szopok a piacon. 22.30- 11.00h-ig annyit árultam hogy haza bírtam jönni.De nem adom fel, megyek vissza.
Mondtam hogy én a hengerfejhez menő olajcső tetejére tenném mert az a legegyszerűbb.
Jajj esztergáltathatok másik csavart oda. De egyenlőre nem is foglalkozok a szívemmel 4 napja nem is mentem vele.
De a feladási papírra ráírtam törékeny a csaj csak úgy lesett bukósisak törékeny? Nem ami benne van az a törékeny ezért van sisak rajta, én röhögtem ő nem értette.
Egyébként a felső kép.
Ha jó sokat visszaolvasol akkor megnézheted hogy hányszor írtam Neked hogy:DE ÉN NEM ODA TENNÉM! (de valahogy nem vetted a lapot)
NONO! A WC papíros dobozban amiben a sisakot küldted visszaküldhetek ám valami bombafélét!
Nem hinném. Volt vagy 130 kg és közel 60 éves valamint 30 éve nem motorozott,akkor is egy Simson Starral. Amikor ott voltunk megkérdezte hogy milyen benzin kell bele és fel is írta.