Egyébként csak hogy elővegyem az olajnyomásmérős témát: a szervizben oda csatlakoztatják az olajnyomásmérőt méréskor. (aki tudja vonja le a következtetést)
Nem beszéltük meg hogy az ügyintézés költségét ki kell még fizetnie mert nem tudtam hogy van-e és mennyi.(de természetesnek vettem hogy ha átíratnia nem kell mert megkér rá hogy vonassam ki neki akkor annak a költségét Ő fizeti)
De mondom:tök normális rendes ürge volt.(remélem még lesz is)
Thomas007 es barátunkkal is megegyeztünk,előre,igaz neki nem kellett minden amit megbeszéltünk,de korrektek voltunk egymáshoz,
úgy hogy előtte még soha nem láttuk egymást!
Először kinyomod az egyiket,megcsinálod amit akarsz,aztán visszateszed és mész még egy kört.(pillanatszorítóval nem férsz hozzá,fogóval meg az istennek sem fog kijönni még a végén sem)
Két pillanatszorítóval és két laposvassal/lemezdarabbal leszoríthatod a dugattyút és még hozzá is férsz a másikhoz.
Neeem!
Félreérted. Mondta hogy természetesen elküldi (remélem) de tök rendes/normális volt,nem volt semmi gond.
Csak az üzletre mondta hogy szerinte jól jártunk mind a ketten. Csak feleslegesen műszakiztattam le és feleslegesen vettem rá új fesszabályzót meg egy csomó mindent mert nem gondoltam hogy "gombászó-vadászó" erdőkerülő lesz belőle.
Én is így gondolom bár azóta is hívogatnak miatta pedig levettem a hirdetéseket.
Nem kell alkatrész, tele van vele a spájz.
Csak egy tökös szakember kellene aki összerakja az FZR-t.
Nekem meg egy vastag pénztárca hogy tudjam fizetni.
Hamár alkatrész, a hátsó fékből a dugókat csak simán ki kell nyomatni? És amelyik szorul, az bennmarad, mert a másik simán kisurran? Vagy mondjuk ha a lazábbikat megfogatom egy pillanatszorítóval, majd megnyomatom a szorulósat, és miután az kijött, a lazábbikat egy fogóval kihúzom. Egyéb ötleteket is szívesen fogadok.
Ja,ügyintézés: bementem,sorszám(hárman várakoznak ön előtt) felmentem és kb öt perc múlva mehettem is be.
Mondom a kedvesen mosolygó hölgynek hogy mit (akarok?)elnézést) szeretnék erre semmi gond és már írja is a papírokat. Mondja hogy 2300ft lesz fizessem be a folyosó végén és jöjjek vissza. (semmi akadékoskodás pedig készültem mert élnek bennem a régi reflexek)
Visszaérve odaadja a papírokat és kész is vagyunk. Én még ott kérdezősködöm de készségesen válaszol minden kérdésemre.(és nem mondja mint azt anno megszoktam hogy:Takarodjon már kifelé!)
Érkezéstől számítva 15 perc alatt végeztem.
Még két-három éve is,sőt amikor még rendőrség volt és nem okmányiroda,kellett három napi hideg élelem-sátor-nagyon nagymértékű megalázkodás és megnyerő szókincs,jól fésült frizura és egy nagy adag szerencse. Ha az iratok között csak egy vessző is eltért a szabványban rögzített tintavastagságtól vagy a függőlegestől akkor már lehetett is beütemezni még egy ilyen kört a jövő hétre.
Nagyon meglepődtem a HIVATALON.
Tök idegen előtt akit valószínűleg soha az életben nem fogok látni,
szóval az előtt is többet érne a becsületem mint 2500 forint
,és nem azt mondanám pofátlanul hogy "jó üzletet kötöttünk"
Én így látom!
Különben meg nem szurok, Lzs2, mittudomén mifene cucc volt benne, hanem motul 10w40-es genya. És az elmúlt egy év alatt (5000-7000 Km) nem kellett 1 litert kellett rátöltenem.
Tegnap véglegesen kivonattam a vevő kérésére az MZ-t.(így elveszett több mint egy év műszaki)
Felhívom az embert hogy megvan,elküldtem a forgalmit meg a törzskönyvet neki de ennek volt 2300+300 Ft illeték+postai költsége azt küldje el. Mondja hogy oké viszont volt egy kis gond a motorral,mert amikor eljöttünk kipróbálta a gépet de az utca végén leállt.
Hirtelen felvetődött bennem 100 féle gondolat hogy mi a K.anyja lehet vele,sztrájkol hogy eladtam vagy mi? De mondja hogy megvan a hiba:amikor mi eljöttünk én elzártam a benzincsapot Ő meg nem nyitotta ki.(a hangsúly alapján tehát én voltam a hibás )
Azt mondta hogy Ő úgy gondolja hogy jó üzletet kötöttünk mind a ketten és elégedettek lehetünk.
Szerintetek?
Diszkóban és meccseken ebből van a balhé,meg a bunnnyóóó
De mondom:tök normális rendes ürge volt.(remélem még lesz is)
úgy hogy előtte még soha nem láttuk egymást!
Két pillanatszorítóval és két laposvassal/lemezdarabbal leszoríthatod a dugattyút és még hozzá is férsz a másikhoz.
Azért előbb-utóbb találok egy csavart aminek az eltávolítása után lefolyik a cucc.
Félreérted. Mondta hogy természetesen elküldi (remélem) de tök rendes/normális volt,nem volt semmi gond.
Csak az üzletre mondta hogy szerinte jól jártunk mind a ketten. Csak feleslegesen műszakiztattam le és feleslegesen vettem rá új fesszabályzót meg egy csomó mindent mert nem gondoltam hogy "gombászó-vadászó" erdőkerülő lesz belőle.
Én is így gondolom bár azóta is hívogatnak miatta pedig levettem a hirdetéseket.
Csak egy tökös szakember kellene aki összerakja az FZR-t.
Nekem meg egy vastag pénztárca hogy tudjam fizetni.
Hamár alkatrész, a hátsó fékből a dugókat csak simán ki kell nyomatni? És amelyik szorul, az bennmarad, mert a másik simán kisurran? Vagy mondjuk ha a lazábbikat megfogatom egy pillanatszorítóval, majd megnyomatom a szorulósat, és miután az kijött, a lazábbikat egy fogóval kihúzom. Egyéb ötleteket is szívesen fogadok.
Mondom a kedvesen mosolygó hölgynek hogy mit (akarok?)elnézést) szeretnék erre semmi gond és már írja is a papírokat. Mondja hogy 2300ft lesz fizessem be a folyosó végén és jöjjek vissza. (semmi akadékoskodás pedig készültem mert élnek bennem a régi reflexek)
Visszaérve odaadja a papírokat és kész is vagyunk. Én még ott kérdezősködöm de készségesen válaszol minden kérdésemre.(és nem mondja mint azt anno megszoktam hogy:Takarodjon már kifelé!)
Érkezéstől számítva 15 perc alatt végeztem.
Még két-három éve is,sőt amikor még rendőrség volt és nem okmányiroda,kellett három napi hideg élelem-sátor-nagyon nagymértékű megalázkodás és megnyerő szókincs,jól fésült frizura és egy nagy adag szerencse. Ha az iratok között csak egy vessző is eltért a szabványban rögzített tintavastagságtól vagy a függőlegestől akkor már lehetett is beütemezni még egy ilyen kört a jövő hétre.
Nagyon meglepődtem a HIVATALON.
szóval az előtt is többet érne a becsületem mint 2500 forint
,és nem azt mondanám pofátlanul hogy "jó üzletet kötöttünk"
Én így látom!
Ö úgy gondolja hogy jó üzletzett kötött, Te meg le vagy......
Egyébként meg ne szopassatok már. Még hogy balra hátra van az olajleeresztő? Hát ez meg mizistennyila?
Felhívom az embert hogy megvan,elküldtem a forgalmit meg a törzskönyvet neki de ennek volt 2300+300 Ft illeték+postai költsége azt küldje el. Mondja hogy oké viszont volt egy kis gond a motorral,mert amikor eljöttünk kipróbálta a gépet de az utca végén leállt.
Hirtelen felvetődött bennem 100 féle gondolat hogy mi a K.anyja lehet vele,sztrájkol hogy eladtam vagy mi? De mondja hogy megvan a hiba:amikor mi eljöttünk én elzártam a benzincsapot Ő meg nem nyitotta ki.(a hangsúly alapján tehát én voltam a hibás )
Azt mondta hogy Ő úgy gondolja hogy jó üzletet kötöttünk mind a ketten és elégedettek lehetünk.
Szerintetek?