Az SV dobban gyárilag benne van és nem akartam szétbarmolni a belsejét. (azon kívül a tudat sem esik rosszul) Az hogy mennyivel gyengébb engem nem érdekel mert a töredékét sem használom ki annak amit így is tudna.(nem szoktam 140-nél többel menni)
A fogyasztása nem lett több(hosszú távon 5,5-6l,város és röviddel 6,2-6,5l)
Ha akartam volna lett volna lehetőségem rá hogy megcsináljam 150-160Lovasra de nem éltem a lehetőséggel mert nincs szükségem rá.(a tuning karburátorcuccaim is ott vannak a garázsban,Zsolti hasznát vehetné ha száguldozni akarna de nem akar)
De, említettem is öcsémnek, hogy csak azért mentél gyorsabban mint szabadna, mee Én ott mentem hátul, oszt legyen kis életterem.
Egyébként mi Dízelhez vagyunk szokva. Én csak 2 keréken száguldottam eddig. (Egy-két kölcsön autó, meg egy-két céges vacak kivételével persze)
Nem is lassan ? Ott jöttél a nyomomban végig! Sztem 1 szer se mentem 70 felé?! Ugyancsak vigyáztam rá!
Rengeteg autóban ültem már,/munkám miatt/ Amúgy az feltünt hogy nem úgy megy mint az enyém,nem ehez vagyok szokva,deeee kulturáltan 3 ezer alatt hagytam a fordulatot is,
Lehet h öcséd ehez sincs hozzászokva?
Szerintem azért jó pár lóerő van a két autó között.Nem tom miért tünt neki gyorsnak,de a 70 az csak 70 akármerről is nézem !
Igazából nem néztem meg,de igy első rápillantásra megbecsültnek látszik,
akartam is mondani,hogy tudok belőle igazi fehéret,csinálni,habár most sincs annyira besárgulva
Hosszú áttétellel negyedikben 260-at 10000-nél.Ötödikbe felakasztva visszaesett 7500-ra de akkor már éppen csak tartani tudta.
A mostani idom viszont 200 felett érezhetően visszafogja.
Legyen akkor a szülinapomkor. 2 hónap még. Addigra akkor mindenki meg tudja csinálni amit akar a motoron, még sanyi is megveszi az ezredes, ábrus is és adam is levizsgáztatja a motort (addig még Én is...) Thomas is visszakapja addig az annyira nem sürgős motorját, bakosi kolléga is megcsinálja az új festést az idomokon, stb. Persze még talán az enyém is kész lesz.
Debrecenből 2,5 óra motorral... mit akarsz ezen 4-5 hétig 1eztetni?
Sztem az üllési szállodák sem annyira túlterheltek még szezon elején, hogy 5 hétre kelljen foglalni
Már ha Zsolti nem gondolja meg magát, és arra a szép telekre odahíjja ezt a sok hányós-hugyozós vadállatot
A fogyasztása nem lett több(hosszú távon 5,5-6l,város és röviddel 6,2-6,5l)
Ha akartam volna lett volna lehetőségem rá hogy megcsináljam 150-160Lovasra de nem éltem a lehetőséggel mert nincs szükségem rá.(a tuning karburátorcuccaim is ott vannak a garázsban,Zsolti hasznát vehetné ha száguldozni akarna de nem akar)
Egyébként mi Dízelhez vagyunk szokva. Én csak 2 keréken száguldottam eddig. (Egy-két kölcsön autó, meg egy-két céges vacak kivételével persze)
Miért mi vagy Te,autótolvaj?
Rengeteg autóban ültem már,/munkám miatt/ Amúgy az feltünt hogy nem úgy megy mint az enyém,nem ehez vagyok szokva,deeee kulturáltan 3 ezer alatt hagytam a fordulatot is,
Lehet h öcséd ehez sincs hozzászokva?
Szerintem azért jó pár lóerő van a két autó között.Nem tom miért tünt neki gyorsnak,de a 70 az csak 70 akármerről is nézem !
Igazából nem néztem meg,de igy első rápillantásra megbecsültnek látszik,
akartam is mondani,hogy tudok belőle igazi fehéret,csinálni,habár most sincs annyira besárgulva
De, jól hangzott.
Szólnak neki, hogy húzz egy kövéret, oszt szól, hogy neeem, még hideg a motor.
A mostani idom viszont 200 felett érezhetően visszafogja.
De nem adja vissza az érzést.
Van hely az udvaron !
SZívesen látok bárkit. Főzünk sütünk, lehet sátorozni. (persze ha nem zavar, hogy lejt. Vagy, hálózsák, és ott a ház.)
De, tényleg elkék kezdeni szervezni....
Sztem az üllési szállodák sem annyira túlterheltek még szezon elején, hogy 5 hétre kelljen foglalni
Már ha Zsolti nem gondolja meg magát, és arra a szép telekre odahíjja ezt a sok hányós-hugyozós vadállatot