Azért tisztázzuk:Én az FZR 400 gyertyatípusát adtam meg,annak C(R) azaz 10-es menete van. Az FZ 400-nak D azaz 12-es a menete.
Nem írtad hogy a mostani iridiumnak mi a jelzése ezért így nem tudom hogy melyik kell bele.
Reggelt huszárok és huszarinák ( utóbbi főleg görkoris barbinak szólt ) 4:52-kor arra ébredtem, hogy olyan világvége vihar van...phejj. De 10 perc alatt el is állt az egész. Megint jönnek a cellák biztos, a sok hülye autós miatt
igen 130/80 r18 continental,Sopronból küldte 1 ürge.Megvette30.000ért,de a motort eladta igy a nyakán maradt,igyhát nem volt más dolgom minthogy feleárban megvegyem ,egyébként a neten találtam,és kb a harmadik linkre kattintva ez aszt jelenti hogy olyan 5 percnyi kitartó és álldozatos munka kellett hozzá ekkora mákot...
egyébként csodálkozom hogy nem láttad,szombaton mikor itthon józanodtam belinkeltem ide,vagy lehet hogy vasárnap?
Nem tom mert mindkét nap józanodtam
Segítsek, van egy kormánybefogóm, kormánnyal. 15-ért a tied. Holnap lefényképezem. De mint Ábrus mester megfejtette nekem, lehet hogy a fékcső rövid lesz.
Valamikor menjünk már le vhova zsákolni egy kicsit, meg akkor beszélhetnénk dolgokról is.. amik jók neked.
Talán
Nem írtad hogy a mostani iridiumnak mi a jelzése ezért így nem tudom hogy melyik kell bele.
Na cakáát
egyébként csodálkozom hogy nem láttad,szombaton mikor itthon józanodtam belinkeltem ide,vagy lehet hogy vasárnap?
Nem tom mert mindkét nap józanodtam