Valami időpontot tényleg meg kéne beszélni JÓVAL előre mert így tényleg nem lesz belőle semmi.
Én ha minden igaz szerdán levizsgáztatom a gépet de van rajta még egy kis meló.
Azért kéne időpont mert nekem be kell írnom a melóhelyen hogy tényleg AKKOR tudjak ott lenni és most elég hézagos (szar) a helyettesítő személyzet.
Nekem is több idő kéne, megpróbálok pénzt szerezni a kuplungkosár-ra, meg arra amire majd rájövünk, hogy mégse az volt a gond és ha ezek megvannak akkor mehetek, de tessék megvárni!
Hát én 10-el magasabb vagyok - meg a plekóból is hiányzott 10 cm, akkor érthető, mér akarta lenyomni a fejem
Neked azzal a nagy idommal megy 250-et? Én sajna még nem próbáltam a végét.
Na ha már kigondoltam... Hülye vagy ?
Legalább 4-5 hétr előre lekék egyeztetni. Nekem nem csak annyi lesz, hogy átugrok a szomszéd faluból. Szállás kell, idő kell, stb. (monjuk még motorom sincs most )
Ha Zsolti nem vágta volna le a plexi tetejét akkor pont elterelné a szelet a fej felett. Az én 172 centimmel 250-nél is egyenesen ülhettem. (figyeltek 250-es tulajdonosok? )
Én ha minden igaz szerdán levizsgáztatom a gépet de van rajta még egy kis meló.
Azért kéne időpont mert nekem be kell írnom a melóhelyen hogy tényleg AKKOR tudjak ott lenni és most elég hézagos (szar) a helyettesítő személyzet.
Neked azzal a nagy idommal megy 250-et? Én sajna még nem próbáltam a végét.
Legalább 4-5 hétr előre lekék egyeztetni. Nekem nem csak annyi lesz, hogy átugrok a szomszéd faluból. Szállás kell, idő kell, stb. (monjuk még motorom sincs most )