Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dec. 1-2. Utána héten jön a Miku.
Valami időpontot tényleg meg kéne beszélni JÓVAL előre mert így tényleg nem lesz belőle semmi.
Én ha minden igaz szerdán levizsgáztatom a gépet de van rajta még egy kis meló.
Azért kéne időpont mert nekem be kell írnom a melóhelyen hogy tényleg AKKOR tudjak ott lenni és most elég hézagos (szar) a helyettesítő személyzet.
Megyünk hozzád. Segítünk költözni.
Na majd ha jól megnyerem a lottót akkor veszek egy olyan kettőötvenest amit úgy feltuningolok, hogy lenyomja a ratyi ezredesed
Nekem is több idő kéne, megpróbálok pénzt szerezni a kuplungkosár-ra, meg arra amire majd rájövünk, hogy mégse az volt a gond és ha ezek megvannak akkor mehetek, de tessék megvárni!
Ha nem vágom le, összekarcolja a homlokomat a lifegő darabok.
Betojtál mi? Vicc volt. De lassan tényleg meg kéne ejteni.
Hát én 10-el magasabb vagyok - meg a plekóból is hiányzott 10 cm, akkor érthető, mér akarta lenyomni a fejem
Neked azzal a nagy idommal megy 250-et? Én sajna még nem próbáltam a végét.
Mindenkinek 250-es van. ezernél az a kényelmes utazó. 600-nál az a végsebesség. 150-nél az a köbcenti.
svarbli
Na ha már kigondoltam... Hülye vagy ?
Legalább 4-5 hétr előre lekék egyeztetni. Nekem nem csak annyi lesz, hogy átugrok a szomszéd faluból. Szállás kell, idő kell, stb. (monjuk még motorom sincs most )
A "jövő" az 05.15-16-ot jelenti? sztem nekem semmi dolgom, de majd az asszony du megmondja
Ha Zsolti nem vágta volna le a plexi tetejét akkor pont elterelné a szelet a fej felett. Az én 172 centimmel 250-nél is egyenesen ülhettem. (figyeltek 250-es tulajdonosok? )
FZR NA NA kitalálod,?
Mire is lenne jó?
Jövő hétvége kinek jó?
Mit cinkelitek egymást. Motorozzatok.
Érzékeny? Vígasztald meg. Itt felénk tényleg így mondják egyébként.
És mivan mértámadsz egyből? tudod ez mit jelent gondolom.
Nem gondoltam h csak melléütöttél, sokan butácskán nem tudják.. olyan érzékeny szó ez mint a karter, schwalbe, és barátai.
Én engedelmeddel nem kezdem kijavítgatni a helyesítási hibáidat, mert elmenne rá a napom.
Felétek! Itt nem.
Én nem jutottam be a stadionba, csak 2 jegyet sikerült venni. De kívülről hallgathattuk a meccset.
Rükverc?
Gonosz vagy