Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első fék 300-320-as első telót felkeményíteni és kész.
mint az apriliámnál

Ilyen

Ugyanilyen csak szép kék még a telóvédő gumi is rajta
Igaziból ez pont nem az a motor, amiből jó sm lenne. Nyomaték pl. a béka segge alatt van...erőben nincs hiány, de azért...

Tudjátok miből lehetne jó SM? A régi XT-nkből, ami apánál van. Kéne rá egy sm kerék szett, meg némi átalakítás. Mondjuk nem is tudom mit kell még átalakítani ahhoz, hogy szupermotyó lehessen belőle. Gondolom fogaskerék, stb...abban aztán van nyomaték
Lehet holnap felteszek újabb gyöngyszemet a videók közé, lassan olyan hangja lesz mint a csattogós lepkének

http://youtu.be/yru37qHvg8o
Úgy hallom Te meg a motor hangjával riogatod a Pesti forgalmat?
Jó de Ádám a Görkoris akar Nagykalapácsot csinálni a balettcipős Frézikéjéből.
Köhömm, nem ádám az egyedüli aki seggrakétával jár...féljetek haragomtól!
Naaaa! Azért lökettérfogatban még mindig lenyomná őket! (bár egy illegál 70-es Polini hengeressel már bajban lenne)
Lehet,de Szupermono lesz belőle! (csoda lenne hogy egyáltalán beindulna)
Ha arról a motorról még lehúz 3 pipát, akkor a Yamaha Jog-os nagymamák letolják az útról
Király! Csak azért mert a legtöbbön ezt tapasztaltam. (gyanúm szerint a cső rezgésétől megy tönkre a menet az évek folyamán)
Nagy ötlet! Dobd le az idomokat,húzz le három pipát és csapj le a Pesti forgalomra!
építsünk egy supermonot az fzr-ből
Köszi Ábrus ezt jó hogy írtad már felraktam az olajcsövet és nem sok ellenállása volt ahogy mondtad,de nem nem húztam ki a menetet megálltam mielőtt megszakadt volna.
Akkor szüretelned kéne nem nyírni és kb 20 évet is kaphatsz 1 kis vietnami szüretért.
Nagyon fel vagyok dobva!
Lehet többet kéne fűnyírást vállalnom Vietnámiaknak!
Na csak nem úgy döntöttél hogy kéne egy igazi motor?
A hátsótengely megoldása tetszik de a többi.
Hát tényleg elég nyomorékul néz ki.
'cakát
Paint-el szebbet alkotok...rémes
Igen,én is köszönöm!Ultras,bontásból szerezz egy olyan csőcsatlakozó csavart,küldd el nekem,a többit összehozom neked,mert a végén nem leszbosz,hanem szopoklesz!