Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azt akarom megvágni van 1 jobbos kawa dobom pesten azt hozom el és át akarom faragni valami ilyenre mint a yamahán.
Ja és vigyázzatok mert nem csak a manitu hanem a pókember is vigyázz rám. 4 éves és már a fradistákat veri a játszótéren .
Ábrusnak igaza van. Inkább ne cseszd el.
Nem megyek el németországig, hogy mehessek 130 fölött !
Majd ha lesz rá alkalom.
Én még nem voltam nő, nemtom összehasonlítani.
Most mennem kell,később visszanézek.
Inkább boltoljuk el,Béla munkáit amúgy is nagyon szeretem!
Miért kell azt a fasza dobot elbaszni?
Manitut megeszem reggelire!
Na figyelem adok 1 kis leckét
Azt a feladatot kéne megoldani hogy szeretnék 1 rövidebb kipufogót ami a közösítő után 1 kicsivel végződne mekkora kidörgő átmérőre lenne szükség most 60-as a rendszer. Találok olyan képet felrakom.
Adok mindjárt feladatot nektek amúgy pes08 al játszok nem fifa 10 el. és ha sokat kekeckedsz akkor manitu megbüntet
nem te, a Thomas.
FIFA2010-el játszik biztos, abba már verekedés szimulátor is van
Okés, de Nekünk Seat Ibiza-nk van
ULTRAS hol van?
Nézi Rómeót? Vagy megkalapálták a focisták?
Te Tomi . Ha lesz kedved nézd már meg hogy az autód hol szabályoz le 4.-be. A mienk 165-nél. Kíváncsi lennék a 4 hengeres meddig engedi.Persze csak ha van kedved.
Attól hogy van egy vadállat a segged alatt lehet kulturáltan menni. Pl chrysler. Na de ezt majd megbeszéljük.
Ne készíts ki!
Tudom,ezért vártam eddig. (hátha már nem olyan nagy a baj )
Mondom NEM akar! Zsolti kultúráltan,magára és a forgalom többi résztvevőjére fokozottan figyelve megfontolt felnőtt módjára szabályosan közlekedik.
(viselkedj rendesen mert Gotti fejbevág a sodrófával és mehetsz lakni a Hotel Ducatoba)
Értem,dííízzzeeelllből benzinesbe ülni,ez olyan lehet mint,
egy nőnek a sok színlelt orgazmus után egy igazi
Fényező
Ha autótolvaj lennék többre vittem volna
És akkor már motort is loptam volna magamnak,
de az nem 20 éves frézi lett volna
Én is írtam neki de nem jött válasz
De akar!
Az elmúlt hónap körülményeire való tekintettel mindegyikünk nevében diszkréten érdeklődnék Bakos Pistitől az Ő és tisztelt családja hogyléte felől ha megtisztel minket a figyelmével és olvas bennünket.
(ha nem olvas minket azt is írja meg legyen szíves)