Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsír újat vettem ma 12 000+2000 postaköltségért
Szia a gyertya tipus ngk d 8 ea nekem is ilyen gépeim vannak
Én az enyémet nemrég adtam el 300 ért ,87 es évjárat volt
Köszönöm szépen!
énis tolom magam az ágyba jó éjt mindenkinek.
No, mentem, az asszony elrendelte a jóéjszakát
már megint kezdet az álmatlan éjszakákat okozok Ultrasnak műsort tegnap este se tudtam fél 3 ig elaludni járt az agyam.
nézegettem a kormány befogókat de amiket láttam az alján van ilyen bütyök mindegyiknek
néztem hozzá kormányt és bakker nagyon szét kell vágni az elejét hogy elférjen de inkább leveszem az első idomot. Ígyis a pofámba fúj a szél ha meg bebújok (nék) de a légzsák miatt nem tudok akkor is a fejemre tolja a szelet.
Nem csak kezdem kapizsgálni mik a lehetőségeim ennél a motornál. Mindig fellobban a tűz valami újra és elkap a hév de utána gondolva rájövök de hát minek kell mikor van 1 működő futómű mert 10e olcsóbb a gumi na és. Kényelmesebbé tenni a célom most.
gyáva vagy
Akkor bele se kezdek veszek 30.000 gumit majd ha elkopik az kész.
csak lenne már jövőhét legyen műszaki. És usgyi
Az hogy nemsokára Neked is lesz egy plusz garnitúrád mert a kutyának sem fog kelleni a 18-as futóműved.
most mit aprózod el, vidd az egész gépet
Akkor vedd ki adok érte 18ast .
Nem. Nekem 17-es van benne.
gondolom te is 17 est akarsz?
Nekem van egy plusz komplett hátsó futóművem,olyan mint a Tiéd.
És tudod mi a közös bennünk?
Betegesen vonzócc a 250-hez? Bár ezzel szerpentinen meg lehet lepni pár 150 lovas 1000res speedet.
De akkor már a Cagiva 500 inkább, véletlen találtam 1et a neten kicsi pézér, csak 84 000 ejró. (ha megvenném, költözhetnék is itthonról )
Hát pl akinek baleset miatt sérült nya
Szerinted ki a ráknak tudnák eladni a régi FZR futóművét? (gondolom most éppen Te is azt szeretnél tőlük venni és nem 17-est)
Inkább egy használható gumit kérj hozzá, vagy lánckereket.
Szerintem ezekkel jobban jársz, meg nem röhögteted ki magad.
üzlet az üzlet nekik is nekem is.
Isten hozott ismét. Van új fórumtagunk. Az Ő kedvéért. Manitu hozott...