Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom komoly szükségük van a futóművedre!
NGK CR 8E VAGY N.DENSO U24 ESR-N 0,7-0,8 as hézaggal
Na sikerem van leszerződtettek 1 sorozatba főszerepet kaptam. adam csak mikulás volt 1 reklámfilmbe de ÉN ÉN befutottam
http://starwars.jibjab.com/vie...
a főszerepben ULTRAS12
ez mekkora ha előbb tudom akkor csináltatok 1et
Ha beszarik a kuplungmunkahenger

Még nincs keret most előbb a műszaki. De köszi.
Egyébként Súgómotors nagyon drága,nekem 30000-ért adták a generátort,most az alkatrész fórumon 20000-ért adnak egy 1000-hez való műszerfalat.asszem én 10000-ért vettem,és mérföldet is mutat.
Szerintem a 20000-es kikiáltási áron megkapod tőle,próbáld meg!
A 30000 péz csak villámár,a fedőneve (nagykorosmotor)után ez Varga Csaba lesz,a nagykőrősi bontós.Itt a száma,hívd fel,ha vaterán kívül egyezkedsz vele engedni fog,mert nem kell jutalékot fizetnie!
Tel:+36-30/294-0594
Köszi de ez az 1db 30000 annyiért akkor inkább sporolok és elhozom 50be az egészet. Úristen mekkora vihar van itt. A kurva mindenit.
Kis üzlet is üzlet. holnap fel is hívom őket.
Mert nekem kell és gazdasági világválság van
Szóval a beszámítás felől nem érdeklődtem, ez csak egy sima vételár. De őszintén az nekik miért üzlet? 18" felni annyi van mint a szemét 8-12k között. Győzik supermoto-nak eladni. De lehet ebben az árban beépítik. Az első telókat így vettem
ezt amit írtál fordítsd le légyszíves magyarra mert nehezen értelmezem most. 2,5ó aludtam este.
akkor nem kpl. motort vetten volna donornak
Értem-értem...majd ha lesz időd meg kedved akkor azért jelentkezz
Beszámítással?
ja a körülményekhez képest oké! a motorka meg ugyan ugy áll ahogy állt se időm meg kedvem nem volt hozzá kb az elmult 1 honap ota 40 km -t mentem vele azt is azért mert valamit intéztem
50k, kompletten, már kérdeztem
Sosem irigykedek senkire Látszik, hogy ismeri az utat mint a tenyerét, de a közúton az ilyesfajta vezetési stílus halálos...nem kell Neki hibáznia, elég ha valaki más is így vezet ahogy Ő...ha a sziklafalról leesik az erózió következtében egy szikla (mint ahogy az most történt visegrádnál) akkor volt, nincs...szevasz motoros...és örülhet ha csak Ő hal meg egyedül...
Én de ezt nehezebb befaragni mint 1 fréziét. Gondoltam felhívom a bajai bontót hogy 1 komplett hátsó futóműért mennyit kérnek úgy hogy adom az enyém.
Ki érdeklődött 17"-os hátsó után? Itt egy Honda felni olcsón
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Mit panaszkodsz irigykedsz mert te nem tudsz a 250es fréziddel így menni mi?
Örülünk, hogy visszatértél. Akkor "minden okés"? Motorkád hogyan áll?