Enyémben is cserélni kellett, szar kínai gumi, szétmállik 2 évente ahhoz képest jó drága, de nélküle ki-be kapcsolgat az a fosch hidrofor, kicsi lesz a hiszterézise.
https://www.sportmotor.hu/albu...
Nézd nyugodtan Eleve vagy 5 évvel fiatalabb, és amikor te télen veretted a sós hóban, latyakban, ez pihent a hőszigetelt garázsban... most épp szar, nem nagy ügy, de ha elhárul a hiba, szinte tökéletes lesz - és elhárul előbb-utóbb.
SSD - cseréltem párat, de mi a kérdés? A winfosban is van már olyan funkció, hogy át lehet menteni az egészet, mondjuk én jobban szeretem a szűz installt, csak az strapásabb. Vallom, hogy SSD nélkül ma már nincs gép. A 128 mindenre elég, akinek meg nem, az betesz mellé egy hagyományos 2TB-t, oszt csá.
Hát akkor majd átalakítom természetesen.
Nincs véletlenül egy 24 literes hidrofor tartályod? Mintha multkor lett volna vagy olyat dobtál ki vagy mi volt...
A csudába, ha telefonról írok több sort rendszeresen eltűnik a vége....
szóval visszakaptam a 80%.ot és megtarthattam a "véletlenül hibás feliratozású" terméket.
Azért érdekes, hogy nem csak a felirat volt 128 kívül, hanem a gépnek is azt hazudta magáról.
Arra kérdésemre, hogy ha rendelek egy másik 128ast akkor tudja-e garantálni, hogy tényleg akkora lesz sosem tudott válaszolni, mindig valami kitérő választ adott.
Mondjuk sejtettem már a rendeléskor, hogy valami sántít
Á, a tied ugyanolyan, mint az enyém, csak az ÉPP beindul, ez meg ÉPP nem Ja, bocs, nem is ugyanolyan: a tiedben több a km, sokkal öregebb, és sokkal lelakottabb
elmentem az skf-be vittem mintát de nagy volt a dilemma a néninek. 8x1,5 öt dobott ki a gép az csak simába volt nem benzin álló az jön holnap du ra 10db 100ft :D
Ez már öreg, de ilyesmire cserélnék szó nélkül, ráfizetéssel is: https://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/k_1200_rs/bmw_k_1200_rs-12707177
Vagy újabbra
Vagy japánra
Vagy bármire, ami beindul
Éppen most cseréltem ki az 1000-es fzr-ben mind a négy tűszelep alatt lévő o gyűrűt. Elmentem a traktor boltba és rá próbáltuk a legmegfelelőbbet. 120 forint volt az összes.
Nézd nyugodtan Eleve vagy 5 évvel fiatalabb, és amikor te télen veretted a sós hóban, latyakban, ez pihent a hőszigetelt garázsban... most épp szar, nem nagy ügy, de ha elhárul a hiba, szinte tökéletes lesz - és elhárul előbb-utóbb.
SSD - cseréltem párat, de mi a kérdés? A winfosban is van már olyan funkció, hogy át lehet menteni az egészet, mondjuk én jobban szeretem a szűz installt, csak az strapásabb. Vallom, hogy SSD nélkül ma már nincs gép. A 128 mindenre elég, akinek meg nem, az betesz mellé egy hagyományos 2TB-t, oszt csá.
Mire kell?
Nincs véletlenül egy 24 literes hidrofor tartályod? Mintha multkor lett volna vagy olyat dobtál ki vagy mi volt...
szóval visszakaptam a 80%.ot és megtarthattam a "véletlenül hibás feliratozású" terméket.
Azért érdekes, hogy nem csak a felirat volt 128 kívül, hanem a gépnek is azt hazudta magáról.
Arra kérdésemre, hogy ha rendelek egy másik 128ast akkor tudja-e garantálni, hogy tényleg akkora lesz sosem tudott válaszolni, mindig valami kitérő választ adott.
Mondjuk sejtettem már a rendeléskor, hogy valami sántít
Vagy újabbra
Vagy japánra
Vagy bármire, ami beindul
http://veteranapro.hu/index.ph...