Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémben is cserélni kellett, szar kínai gumi, szétmállik 2 évente ahhoz képest jó drága, de nélküle ki-be kapcsolgat az a fosch hidrofor, kicsi lesz a hiszterézise.
https://www.sportmotor.hu/albu...
Nézd nyugodtan Eleve vagy 5 évvel fiatalabb, és amikor te télen veretted a sós hóban, latyakban, ez pihent a hőszigetelt garázsban... most épp szar, nem nagy ügy, de ha elhárul a hiba, szinte tökéletes lesz - és elhárul előbb-utóbb.

SSD - cseréltem párat, de mi a kérdés? A winfosban is van már olyan funkció, hogy át lehet menteni az egészet, mondjuk én jobban szeretem a szűz installt, csak az strapásabb. Vallom, hogy SSD nélkül ma már nincs gép. A 128 mindenre elég, akinek meg nem, az betesz mellé egy hagyományos 2TB-t, oszt csá.
Gyulus boldog névnapot
Hidrofor tartálynak... Lehet kapni külön lufit bele?
Elvileg van, csak a gumi betétjét cserélni kell mert azt megette az idő. Holnap megnézem.
Mire kell?
Hát akkor majd átalakítom természetesen.
Nincs véletlenül egy 24 literes hidrofor tartályod? Mintha multkor lett volna vagy olyat dobtál ki vagy mi volt...
Nem tetszik.
Felkerült az usb töltő
Mondjuk nem is baj, mert ssd-s és csak 128-as.... Télen Laci, szeretsz olyanokat csinálni, H SSD meghajtó csere?
Én kigondoltam mekkora királyság lesz a 64 gigás kártya, sosem telik majd be semmiben, oszt csak a laptop viszi
Megnézném én azt a lelakottság-összehasonlítást
A csudába, ha telefonról írok több sort rendszeresen eltűnik a vége....
szóval visszakaptam a 80%.ot és megtarthattam a "véletlenül hibás feliratozású" terméket.
Azért érdekes, hogy nem csak a felirat volt 128 kívül, hanem a gépnek is azt hazudta magáról.
Arra kérdésemre, hogy ha rendelek egy másik 128ast akkor tudja-e garantálni, hogy tényleg akkora lesz sosem tudott válaszolni, mindig valami kitérő választ adott.
Mondjuk sejtettem már a rendeléskor, hogy valami sántít
En vettem kínai pendrive-ot. 128 gigasnak hirdetve kb 2000 Ft ért. Teszteltük a valóságban csak 8 gigás. Megreklamáltam, visszakaptam az ár 80% -át
Tudom, ő nem szereti ezt a típust. A boxereket csípi inkább
Á, a tied ugyanolyan, mint az enyém, csak az ÉPP beindul, ez meg ÉPP nem Ja, bocs, nem is ugyanolyan: a tiedben több a km, sokkal öregebb, és sokkal lelakottabb
Amennyire tudom ilyet nem annyira akarsz, de egy biztonsági kérdést megér ekonál
Ezen a tenderen tudok érvényes ajánlatot benyújtani.
Főnök is jött lemeózata a melót
elmentem az skf-be vittem mintát de nagy volt a dilemma a néninek. 8x1,5 öt dobott ki a gép az csak simába volt nem benzin álló az jön holnap du ra 10db 100ft :D
Ez már öreg, de ilyesmire cserélnék szó nélkül, ráfizetéssel is: https://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/k_1200_rs/bmw_k_1200_rs-12707177
Vagy újabbra
Vagy japánra
Vagy bármire, ami beindul
Éppen most cseréltem ki az 1000-es fzr-ben mind a négy tűszelep alatt lévő o gyűrűt. Elmentem a traktor boltba és rá próbáltuk a legmegfelelőbbet. 120 forint volt az összes.
Ezt vedd meg László szép BMW

http://veteranapro.hu/index.ph...
8x1,25-1,5
a képet nézve, olyan 5x2-es lehet