Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

József ne haragudj de hajnali 1 kor èrtem Pestre ès nem akartalak feltölteni.Kèt hèt múlva megyek Pestre nyilászárókkal ès akkor lemegyek.
Meredek a terep, vagy nagyon tagolt, hogy kaszát vettél?
Én meg nem akarlak nagyon elkeseríteni de a 900W-os fűnyíró 92dB a benzines fűkasza meg 100dB. Vettem én is mindenféle elektromos kerti gépet (láncfűrész, fűkasza, fűnyíró, sövény nyiró) de ha nagyobb terület-munka van akkor csak benzines. Nyilván szerencsétlen helyzet hogy nappal alszol, nem nyírhatja a szomszéd a füvet éjszaka...
Vagy csak okosan vettem. Most megrángattam mindenhogyan és semmi. Tudom hogy mozog, mert a kiszemeltek között anno volt amit azért dobtam. De sem ez sem a sárga nem lötyögött sehol
Szomszédomnak van felmentése, egész életében "paraszt" volt, szabad földje meg fóliája volt, kistermelő. Most öregebb és nem bírja már, de a föld biztos hiányzik neki.
Mind1, lötyög úgyis minden irányba de ha nem, akkor az csak azért lehet, mert be van állva, és szorul
milyen irányba mozgassam? jobbra balra a gumit? Vagy előre-hátra? Mit szeretnél? :D
Ez valami félreértelmezett parasztbecsület lehet, hogy VALAMIT TERMELNI KELL, még ha semmi értelme nincs is. Faszért nem lehet a kert csak kert, fűvel, max pár tuja egy-két fa árnyéknak egy részen és kész. Aztán minden ilyen VALAMIT TERMELNI KELL ismerősöm minden szabadidejében rabja a kertnek.
OFF a csapágy mindben xar, biztos a tiédben is zajos, és lötyög. Az enyém is ment, meg menne a mai napig, csak zavart, ezért megcsináltam. 50-80 ezrenként ez előjön.
Teszt: nézd meg, mennyit kottyan a kereked állványon, aztán lenyomott hátsó fékkel is (akkor a paralaver hátsó csapágyait fogod érezni
A fékcső kilukadására a mai napig nincs 5letem - eccercsak elkezdett jönni rajta a cucc oldalt. Ez nem hiszem, hogy márka-specifikus hiba
A nem indulásra kiwi vok, szorgos népünk győzni fog!
A lábszomszédom is állandóan berreg valamivel... akkora helyen termel, amit 2 sör után körbe tudnék hugyozni, mégis mindig kell valamit basztatnia most épp rotál, a napokban meg benzines géppel permetezte a 2(!) db fáját, na az qrva hangos. Füvet szerencsére elöl nyír, de az helyett meg berreg a szembe szomszédom, az fűmániás, és sarki porta - ez heti 2 óra berregés.
Az én fűnyíróm villanyos.
Éjszaka cukor szórása a tankba?
Nem szeretnék túlságosan svájcinak tűnni, de az ilyen benzines fűkaszák (nejem nyeles nyírónak hívja) és fűnyírók használóit kitiltanám min. 5 km-re a lakott területekről.
Félig már beköltözött az új szomszéd szembe (panelból jött) épp most szerelte össze az új fűnyíróját hogy első alkalommal ünnepélyesen nekiáll a 40 nm füvét levágni. Milyet vett? Rohadt benzinest. (örömmel hallottam hogy legalább percenként telibe vert vele valami nagyobb követ)
A másik majom itt közvetlen mellettem mivel nyírja a gazt az udvarában? (1 méterre a hálószoba falamtól, ahol éjszakásból hazajőve aludnék) Kib&szot fűkaszával, ami olyan hangos az épületek között, hogy szívem szerint agyonverném vele a vén hülyét. (közben a kavicsok kopognak a falon és a fürdőszoba ablakon)
Ki kéne cserélni, de nem akarok egyedül belevágni. Gondolom te sem leszel közelebb mostanában :D
Eddiug elment a féked, csapágyad, nem indul, volt még valami? :D A fűthető garázsoddal. :D Ez a szemét meg az amúgy is ismert és következő szerviznél kicserélni tervezett kábelhibán kívül, eddig mindig ment. ;)
Megyek és lekaszabolok mindent
Vettem egy fasza fűkaszát. Olyan olcsó volt, hogy nem hittem hogy beindul de pöcc röf.
Baz+, és télleg! 14-ben vettem, akkor friss, 16-ban megcsináltam, most meg megint lejár a gecó, 2018.04.22
Ha nem mondod, észre sem veszem Kösz, Sanya!
...momentán nem tudok vele elmenni vizsgázni, de megkérdem, elég-e csak a forgalmi?
Erre gondoltam én is. Hogy itt valami kartergaz cső hiba lehet
Lehet hogy hülyeséget beszélek,de olyan mintha a kartergáz elvezetés lenne akadályoztatva (vagy cső van megtörve,vagy eldugulva).Gondolom alapjáraton nemjelentkezik a dolog,csak fordulaton,mert ott nagyobb a nyomásképződés. Nézd át a levegőztetőt ha van olyan,vagy a kartergáz elvezetőt,nincs-e megtörve a csö. Lehet hogy csak melegen törik meg,esetleg hosszú és rosszul van elvezetve. Én ezt gondolnám első körben.
Csak egy ötlet,nem értek hozza.
Sziasztok.
Van valami tipp arra honnan folyhat az olaj a motormból? Tegnap bejöttem a melóba.
Este mennék haza látom hogy 3 tenyérnyi olajfolt van alatta. Mondom fasza.

Mindegy hazamentem. Végig figyeltem az olajszint jelzőt.

Körbenéztem a motort. Sehol nem láttam. Egy túlfolyó cső volt nagyon olajos. Mintha abból jött volna. Lemostam az idomot a blokkot, majd feltöröltem a motor alatt is.

Ma reggel megyek a motorhoz. Tök száraz alatta. Megkönnyebbültem.

Jövök be a melóba. Beugrottam a bankba 2 percre. Kijövök. Megint áll alatta az olaj. Hát ilyen nincs.

Hazarohantam gyorsan. Nem állítottam le. Levettem a sisakot. Elemlámpát vettem elő és leállítottam és néztem honnan folyik. ÉS SEHOL. Ott álltam 10 percig és semmi.

Direkt szórakozik velem? :D

Bal oldalról jön a kuplung felől.

Azt hittem, hogy kartelgáz olaj és ha elveszíti a vákuumot akkor folyik ki, de nem. Ennyi nem lehet.
Laci!

Két éve lejárt a műszakija a motorodnak!
üdv