Én meg nem akarlak nagyon elkeseríteni de a 900W-os fűnyíró 92dB a benzines fűkasza meg 100dB. Vettem én is mindenféle elektromos kerti gépet (láncfűrész, fűkasza, fűnyíró, sövény nyiró) de ha nagyobb terület-munka van akkor csak benzines. Nyilván szerencsétlen helyzet hogy nappal alszol, nem nyírhatja a szomszéd a füvet éjszaka...
Vagy csak okosan vettem. Most megrángattam mindenhogyan és semmi. Tudom hogy mozog, mert a kiszemeltek között anno volt amit azért dobtam. De sem ez sem a sárga nem lötyögött sehol
Szomszédomnak van felmentése, egész életében "paraszt" volt, szabad földje meg fóliája volt, kistermelő. Most öregebb és nem bírja már, de a föld biztos hiányzik neki.
Ez valami félreértelmezett parasztbecsület lehet, hogy VALAMIT TERMELNI KELL, még ha semmi értelme nincs is. Faszért nem lehet a kert csak kert, fűvel, max pár tuja egy-két fa árnyéknak egy részen és kész. Aztán minden ilyen VALAMIT TERMELNI KELL ismerősöm minden szabadidejében rabja a kertnek.
OFF a csapágy mindben xar, biztos a tiédben is zajos, és lötyög. Az enyém is ment, meg menne a mai napig, csak zavart, ezért megcsináltam. 50-80 ezrenként ez előjön.
Teszt: nézd meg, mennyit kottyan a kereked állványon, aztán lenyomott hátsó fékkel is (akkor a paralaver hátsó csapágyait fogod érezni
A fékcső kilukadására a mai napig nincs 5letem - eccercsak elkezdett jönni rajta a cucc oldalt. Ez nem hiszem, hogy márka-specifikus hiba
A nem indulásra kiwi vok, szorgos népünk győzni fog!
A lábszomszédom is állandóan berreg valamivel... akkora helyen termel, amit 2 sör után körbe tudnék hugyozni, mégis mindig kell valamit basztatnia most épp rotál, a napokban meg benzines géppel permetezte a 2(!) db fáját, na az qrva hangos. Füvet szerencsére elöl nyír, de az helyett meg berreg a szembe szomszédom, az fűmániás, és sarki porta - ez heti 2 óra berregés.
Az én fűnyíróm villanyos.
Nem szeretnék túlságosan svájcinak tűnni, de az ilyen benzines fűkaszák (nejem nyeles nyírónak hívja) és fűnyírók használóit kitiltanám min. 5 km-re a lakott területekről.
Félig már beköltözött az új szomszéd szembe (panelból jött) épp most szerelte össze az új fűnyíróját hogy első alkalommal ünnepélyesen nekiáll a 40 nm füvét levágni. Milyet vett? Rohadt benzinest. (örömmel hallottam hogy legalább percenként telibe vert vele valami nagyobb követ)
A másik majom itt közvetlen mellettem mivel nyírja a gazt az udvarában? (1 méterre a hálószoba falamtól, ahol éjszakásból hazajőve aludnék) Kib&szot fűkaszával, ami olyan hangos az épületek között, hogy szívem szerint agyonverném vele a vén hülyét. (közben a kavicsok kopognak a falon és a fürdőszoba ablakon)
Eddiug elment a féked, csapágyad, nem indul, volt még valami? :D A fűthető garázsoddal. :D Ez a szemét meg az amúgy is ismert és következő szerviznél kicserélni tervezett kábelhibán kívül, eddig mindig ment. ;)
Baz+, és télleg! 14-ben vettem, akkor friss, 16-ban megcsináltam, most meg megint lejár a gecó, 2018.04.22
Ha nem mondod, észre sem veszem Kösz, Sanya!
...momentán nem tudok vele elmenni vizsgázni, de megkérdem, elég-e csak a forgalmi?
Lehet hogy hülyeséget beszélek,de olyan mintha a kartergáz elvezetés lenne akadályoztatva (vagy cső van megtörve,vagy eldugulva).Gondolom alapjáraton nemjelentkezik a dolog,csak fordulaton,mert ott nagyobb a nyomásképződés. Nézd át a levegőztetőt ha van olyan,vagy a kartergáz elvezetőt,nincs-e megtörve a csö. Lehet hogy csak melegen törik meg,esetleg hosszú és rosszul van elvezetve. Én ezt gondolnám első körben.
Csak egy ötlet,nem értek hozza.
Sziasztok.
Van valami tipp arra honnan folyhat az olaj a motormból? Tegnap bejöttem a melóba.
Este mennék haza látom hogy 3 tenyérnyi olajfolt van alatta. Mondom fasza.
Mindegy hazamentem. Végig figyeltem az olajszint jelzőt.
Körbenéztem a motort. Sehol nem láttam. Egy túlfolyó cső volt nagyon olajos. Mintha abból jött volna. Lemostam az idomot a blokkot, majd feltöröltem a motor alatt is.
Ma reggel megyek a motorhoz. Tök száraz alatta. Megkönnyebbültem.
Jövök be a melóba. Beugrottam a bankba 2 percre. Kijövök. Megint áll alatta az olaj. Hát ilyen nincs.
Hazarohantam gyorsan. Nem állítottam le. Levettem a sisakot. Elemlámpát vettem elő és leállítottam és néztem honnan folyik. ÉS SEHOL. Ott álltam 10 percig és semmi.
Direkt szórakozik velem? :D
Bal oldalról jön a kuplung felől.
Azt hittem, hogy kartelgáz olaj és ha elveszíti a vákuumot akkor folyik ki, de nem. Ennyi nem lehet.
Teszt: nézd meg, mennyit kottyan a kereked állványon, aztán lenyomott hátsó fékkel is (akkor a paralaver hátsó csapágyait fogod érezni
A fékcső kilukadására a mai napig nincs 5letem - eccercsak elkezdett jönni rajta a cucc oldalt. Ez nem hiszem, hogy márka-specifikus hiba
A nem indulásra kiwi vok, szorgos népünk győzni fog!
Az én fűnyíróm villanyos.
Félig már beköltözött az új szomszéd szembe (panelból jött) épp most szerelte össze az új fűnyíróját hogy első alkalommal ünnepélyesen nekiáll a 40 nm füvét levágni. Milyet vett? Rohadt benzinest. (örömmel hallottam hogy legalább percenként telibe vert vele valami nagyobb követ)
A másik majom itt közvetlen mellettem mivel nyírja a gazt az udvarában? (1 méterre a hálószoba falamtól, ahol éjszakásból hazajőve aludnék) Kib&szot fűkaszával, ami olyan hangos az épületek között, hogy szívem szerint agyonverném vele a vén hülyét. (közben a kavicsok kopognak a falon és a fürdőszoba ablakon)
Ha nem mondod, észre sem veszem Kösz, Sanya!
...momentán nem tudok vele elmenni vizsgázni, de megkérdem, elég-e csak a forgalmi?
Csak egy ötlet,nem értek hozza.
Van valami tipp arra honnan folyhat az olaj a motormból? Tegnap bejöttem a melóba.
Este mennék haza látom hogy 3 tenyérnyi olajfolt van alatta. Mondom fasza.
Mindegy hazamentem. Végig figyeltem az olajszint jelzőt.
Körbenéztem a motort. Sehol nem láttam. Egy túlfolyó cső volt nagyon olajos. Mintha abból jött volna. Lemostam az idomot a blokkot, majd feltöröltem a motor alatt is.
Ma reggel megyek a motorhoz. Tök száraz alatta. Megkönnyebbültem.
Jövök be a melóba. Beugrottam a bankba 2 percre. Kijövök. Megint áll alatta az olaj. Hát ilyen nincs.
Hazarohantam gyorsan. Nem állítottam le. Levettem a sisakot. Elemlámpát vettem elő és leállítottam és néztem honnan folyik. ÉS SEHOL. Ott álltam 10 percig és semmi.
Direkt szórakozik velem? :D
Bal oldalról jön a kuplung felől.
Azt hittem, hogy kartelgáz olaj és ha elveszíti a vákuumot akkor folyik ki, de nem. Ennyi nem lehet.
Két éve lejárt a műszakija a motorodnak!