Ma nem nyúltam hozzá, tegnap este megromlott kicsit az egészségem , és ma pihennem kellett, meg itthon a család, közösségi program volt, nem motor baxtatás.
Az lehet,de még +27% áfa jönne rá. Majd akkor ha nem lesz olyan mint szeretném. Nem akarok makulátlan motort,mert azt elérni a Piros szintjéről csak egy komplett idomcserével lehetne,az meg most sok lenne a családi kasszának.
Befaragtam a hátsólámpát,hát meg kellett vágnom az idomot hogy beférjen. Szerencsére már rutinos idomfaragó leszek lassan,és szépen illeszkedik a helyére. Valami hülye fele akkora hátsólámpát csinált mint a gyári. Az alsó idomon találtam még javítani valót,úgy hogy majd holnap lesz fillerezve,mert szárad a műgyanta. Azért haladtam ma is sokat.
Nalunk idén elmarad a lemosó permetezés lesz ami lesz...
Apósommal metszettünk (pontosabban Ő metszett főleg en meg csak segédmunkás voltam) az kész van.
A fű beindult hirtelen, egy hete a fészeknek valót alig tudtuk össze szedni most meg vágás érett. De en még hagyom egy hetet nőni
De a hangja jó.
Szalon állapotút nem biztos hogy szabad csinálni belőle mert akkor nem meri az ember használni
Apósommal metszettünk (pontosabban Ő metszett főleg en meg csak segédmunkás voltam) az kész van.
A fű beindult hirtelen, egy hete a fészeknek valót alig tudtuk össze szedni most meg vágás érett. De en még hagyom egy hetet nőni
https://www.ebay.com/itm/Red-G...
Vigyázat frissen festve!