Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600 karbi tűszelep alatt van a szűrő ki tudja pontos méretét az O gyűrűnek?
http://www.boats.net/parts/det...
Azonmód még, nem nagyon foglalkoztam vele, van még bő 50 nap a túráig
De durva.

Motorkád?
Hány éves vagy, királyfi? És még hiszel a mesékben?
https://pcworld.hu/kozelet/pen...
ez nem épp mai story, de láttam ilyeneket.
De nem ám!!!!! Made is Brasil Lehet hamisítvány.
Ez sztem csak kamu. Nem gondolnám hogy ilyen létezik.
Autó porszívó porzsákját tették bele véletlenül. De hihetetlen hogy fémből össze peremeznek egy dobozt a megfelelő felületű papír szűrőt meg kispórolják belőle... Lehet hogy pont annyi a haszon rajta. De talán azon se lepődnék meg ha valamelyik autógyár direkt így rendelné az új autóhoz hogy ne legyen már annyira hosszú élettartamú vegyenek inkább újat pár év után vagy legalább egy motort bele.
Meglett a válasz. lekopott az előző a tulaj szerint
Nem tudom, lehet elmondja, én csak bele léptetgettem a vidibe. Lehet, német autó volt, és oda-vissza járkált vele, mint vendégmunkás, és most rendszámoztatta le magyarra.
Na de 17 éves autón miért van új rendszám?
Hogy tudhatná ugyanazt? A szűrő felület eltér, némileg, mondjuk 30x-an
Beteszed, 3 eset lehet: eleve alig szűr, eltömődik a faxba hamar (akkor a megkerülő szelep kinyit), vagy kiszakad - mind3 esetben marad olajozás... szóval nem buknak le vele csak épp nem lesz kiszűrve a sok apró részecske, de legalább 100 ekm után lehet új gépet venni
Kúúúúúúrvajóóóóó eredeti kínai premium qualitat
Ezt nem hiszem el,.
Oszt mi van ha műszakilag ugyan azt tudja? Ez hamis vagy csak fura neki H más?
Megjöttek a szűrők.
Na ezek a te motorjaid
Ahogy nézem, random dude alatt is ilyen
Ahogy néztem a képeket ez ilyen. De az 1.1-es bezzeg milyen peckes volt
Igazából egyedül a nagy harley-k a gw és a nagy bmw-k állnak jól, meg a nagyon drága
Éppen egy kuplungnyi a különbség.
Nem egyszerű motort nézned, erről úgy tűnik a bokád is földig ér. Már értem miért van bmw-d.
Nagyon összeül a hátulja alattad.