Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utólag okos kapitány szerint stabilizátor kellett volna a benzinnel vagy megjátszani néha
Nem 4k,csak full hd a video. Át kellett volna állítani.
Eredetibe 4k video,és a hangja is jó. Valami történt vele amikor felraktam. Kisebb is lett a méret.
Jól beindult A telefonnak is jó képe van.
Kicsit besz@rtam amikor nem indult a géped. Ha én így járnék akkor lennék csak szarban,nincs semmi időm foglalkozni vele.
Laci!

Telefonos vidi, a hangja sem a legjobb, a garázs is vizhangzik. De a lényeg a lényeg!

http://youtu.be/zWxG8MqKV3I
Csak erre is egy-két szó. Nem tudom, neked mi a piaci bér? A korrektség természetesen jogos elvárás, de Messi sem kapott először sok pénzt aztán pedig megtanult focizni, hanem pont fordítva. Sajnos viszont manapság jellemzően ez az igény, a munkavállalók részéről. Teljesítmény nélküli magas fizu.
Már vagy 10 éve mondtuk neki, menjen el chippendale-nek, de akkor nem akart, azóta meg megnősült, meghízott és megöregedett úgyhogy marad a telefonos szektor
Nem aljasságból írtam, szerintem Te sokkal többre lennél képes, mint pl ajtónálló legyél egy étteremnél, vagy... Nem azt mondom, hogy maradj olyan cégnél, ahol átvernek, de nehezen hiszem, hogy nem tudod még levágni ki az aki csak ígérget. Valahogy próbálj meg megtudni az adott cégről ezt azt..
" Elárulom amúgy, h manapság olyan munkakörökben ahol elvárás is van, sokszor akár már fél év után annyival többet kínálnak a konkurenciánál, h lépnek az emberek" . Pont erről beszéltem, hogy ezeket az embereket a 3. elvárással teli helyre ahol van lehetőség fejlődni előrelépni már nem fogják felvenni, mert azt látják, hogy az első jobbnak tűnő ígéretre már lépnek is. De ne gondold, hogy pálcát akarok törni feletted biztos azon vagy, hogy megtaláld a legjobbat és megállapodhass. Hajrá!
Igen, én is néztem ilyeneket, meg is oldottam, teszteltem a spricniket, nyomják mint állat, szóval nem ott a hiba. Tovább xopás indul
Milliliter/percben szokták megadni a Japán gyártók a mennyiséget. Ez lett volna a következő gondolatom, bár legutóbb még jó volt és spritzelt, azóta meg nem volt használva. (M43 318i befecskendezőkkel ki tudlak segíteni)
Makkolunk itt melyik jobb, karbi vagy injektor de hazai benzint tankolva mindegyik szar
Ezt már én is néztem,elvileg házilag is megoldható.
http://youtu.be/7aT4S1lIBAY
Az Aldiban meg (épp most) nyócezeré ultrahangos mosó.
Egyébként szinte biztosan megvan a hiba, nem engednek a spricnik át eleget. Megnéztem a tyúbon pár videót, ott sokkal jobban spriccelnek, az enyémből alig jön. Mikor először kivettem, a gumigyűrűjén is volt a benzinből kicsapódó zöld száraz trutyi.
Holnap veszek cleaner lötyit, meg csinálok neki valami tisztító padot, tyúbon van, 1ccerű.
Saját szabványú csatlakozója van, amit én nem tudok kiolvasni, de amúgy is csak alap dolgokat jelez ki. Mind1, úgyis hideg van még motorozni
OBD csati nincs még ezen? Talán valamelyik szenzor lesz hibás...
Sztem az injektor fúvókák vannak berakodva, nem jön át rajtuk elég benzin. Ha nyomom a légszűrőbe a féktisztítót, akkor megy... szemre jön a spricniből is, de azt ugye nem tudom mérni, ezek szerint kevés. Pedig már azokon is átjárattam pár ccm-nyit, kivett gyertyával forgatva (mert ugye azon csak akkor jön, ha nyitja a kompúter, forgás közben) Be kéne áztatni valami spec injektor tisztítóba.
Vagy a faxomtuggyamostmá
Szívató az nincs ezeken. A kis kar, ami "szívató" annyit tesz, hogy megemeli a pillangószelepet kicsit.
".....majd megkeresném hogy hol rágták meg a vezetékeket a szabadidejükben. " (vagy felhívnám sokszámot)
Azért van mert nem raktad el gondosan télire csak bebasztad a sarokba. Szivató?
Még nem is feltétlenül jobban, de korrektebben.
A külföldi multik persze hogy jobban fizetnek, erre ennyi kísérlet után jöttél rá? - de gondolom, az se habos torta, különben azzal kezdted volna...