Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volkswagen/polo_v/volkswagen_polo_v_1_2_105_tsi_comfortline-12789273
Most tudtam meg én is havernak kell kisegíteni :D
Ide jössz felém és nem is szólsz?Mikor jössz?
Bázzzeeeeeeee. Holnap életem 1ik legnagyobb kihívása elé nézek
3,5t hosszított dobozos kocsival ami telelesz versenygumival le kell vinnem csepelről máriapócsra
Eddig csak messziről láttam ilyet
Nekem pécsett volt az. De akkor szikra sem vót
A Tiédről tudok
Laci most műszakiztatta,azért olyan vidám.
Én vettem Kawát egy három hete,de az se új,most javítgatom.(adatlapomon)
lemaradtam? kinek van új motorja?
ja
hall szenzor?
Most kicsit irigy vagyok.
Na, fogadjunk, hogy nekem van legtovább érvényes műszakim! (új motorral nem ér nevezni)
Nagy sokára, mert szívatós volt. Lassan áthajtva a főtengelyt, jónak mutatkozott, szemre is ép. De forgatva át-át ugrik...

Megtaláltad ezek szerint a hibát.

Ügyes vagy!
Már megy, de még nincs kész. Ki kell cserélnem egy jeladó kábelt, ami testzárlatos volt, de az több idő, most gyorsba összedobáltam, elmegyek délután müszire, aztán lesz idő alaposan szétszedni.
Motor hogy áll?
Csakhogy én kia akarom fizetni neki! Ezt mondtam már nem1x. Tudom hogy mindenki pénzből él,nem is várom el senkitől hogy ingyen dolgozzon. Mostanság az idő a legdrágább,és az vanmindenkinek a legkevesebb.
Az ingyen-haver-jóbarát munka mindig a sor végén van Én mindig azt mondom a haveroknak: "próbáld már úgy csinálni, mintha fizetnék érte"
Igen Ő! De akkor is kellett 5 hónap hozzá hogy elkészüljön. Ezt azért elég nyűgös lesz festeni.
Egész jó ez az F...
biztos jó lesz :)
Ő csinálta a kis fzr-ed is nem?
Hát Te tudod.

A motorozás akkor is jobb.
Sanyikám 25év folyamatos motorozás elég volt, most a nyugdíjas autókázás megy fiatalos tempóval