Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apropó, a te gumid fent van már?
https://www.google.hu/search?q...
De lehet hogy tévedek?
Ez valami óvszerrel vagy szexuális eszközzel kapcsolatos dolog lehet amit a házasságban élők így kódolnak egymás között.
Nem értem a kérdést, pedig nem vagyok szőke.
Mit gondolsz a dark side gumimegoldásról? Persze nem a Double dark side-ra gondoltam, de mégis...
Vagy isszonyat menő leszel és idom nélkül vereted mint minden rendes ember ilyenkor.
... de ez nem új dolog... a kép 2013 márc. 25. Pestről jöttem haza, ahogy elindultam, utána lezárták az M5-öt. 15 centis, kamionok szabdalta hóban jöttem rajta 100 km-t.
Hát ha már megjött, el is lapátolhatná nálunk a havat de persze, csak ha melegebb lesz, mert most -5 volt reggel
Úgy veszem észre Benedek jobb munkát végez mint a 2 haverja
De igen. Abbòl sèrtődès lenne. Jencike nem pènzèrt csinálja, pedig mondom hogy kifizettem.,csak legyen kèsz. Sokat dolgoztunk a házán egèsz nyáron,sztem ezèrt sem engedi kifizetni. A pènz pedig nagyon kell,mert kifogytak belôle.
Sanya, és arra nem gondolták, hogy megcsináltatod egy olyan szakival aki télen nyáron ugyanolyan jó minőséget produkál, mert klimatizált kamrában dolgozik? Való igaz, hogy az egy kicsit drágább, de nem gondolom, hogy az az egy idom javítása horror lenne és nem kell várni egy ügyes garázs szakira.
Nyáron hasznos.
1,5 évi rendes 5000km-es olaj és szűrőcsere. A takaróponyva egy szar,de nyáron amikor egész nap tűző napon áll,akkor hasznos volt. Az antenna kiszakította,és már alapon is volt rajta 2 lyuk. Metro gazdaságos. Az Auchan-ban van 5000ft-ért,az több szezont kibírt.
Én megharagudtam a takaró ponyvára. Valami fehér por van benne, gondolom azért, hogy ne ragadjon össze. Örökké össze piszkítja az autót, illetve hidegben könnyen sérül, ahogy mlas is írta. Időnként azért jól jön. Persze amikor ónos eső volt, akkor eszembe se jutott, hogy elővegyem
Mi ez, Sanya, 2 év vagy 2000 km-enként esedékes olajcsere?
Olyan takaró ponyvát a fiam is vett az Omira, de 2x rátételkor elszakadozott szóval pénzkidobás volt.
Ōrül a Peugeot.
Én is kíváncsi vagyok mi mellett döntöttél.
Kíváncsi vagyok.
Élőben még én se láttam,meg előre nem nyilatkoznék,de amint meglesz teszek fel képeket.
Na mi lett végül? Képet tegyél
Erre sajna biztos nem ül fel, majd ha lesz olyan amin "normálisan" lehet ülni, egyszóval marad a gyári méret meg lesz egy másik motor
Elvileg már megvan az új gépem,csak a jövő héten tudja ideadni a tulajdonos,meg ebben az időben én se motoroznék vele.
Ezért nem kéne messzire mennem,csak sajnos az összeg nagyobbik része hiányzik hozzá.
https://www.kepesmotor.hu/harl...
.
Ne rakj fel nagyobb gumit,mert egyrészt nehezebben veszi majd a kanyarokat,másrészt a nagyobb felfekvő felület miatt kisebb lesz a tapadóerő,hamarabb megcsúszik.Mikor megvettem a Yamit nekem is nagyobb volt fent a gyárinál,ha egyedül mentem nagyon óvatosan kellett bánni a hátsó fékkel,könnyen megcsúszott.Aztán kicseréltem a gyári méretre,onnan már nyomhattam bátrabban.Persze ha az asszony is fent van hátul,akkor lehet taposni a féket bátran.
Most értem haza fél 8-kor indultunk picivel, Kecskeméttől szakadt a hó.