Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár igen ... ha kicsit gondolkozom, most esik le, ha emelem a segédvázat ... jajj .. de olyan hideg volt már a garázsban .... nem jutott eszembe
Annyira tartja a hátsó lengőkart, hogy nemtom kivenni! Vagy van valami jó megoldás erre is? minden megoldás érdekel
Minek a rugoüsszehuzo a hátso lengövillához?
nus-sy@freemail.hu vagyél fel! légyszíves!
beírtam .. de semmi vagy nem megy az msn-ed
peterpeter@vipmail.hu ha jol emlékszem
akikét láttam eddig mindenkinek elég sötét szinű volt,,, enyém is,,,
érdemes gyakrabban cserélni,,,
free.peti-neked az msn címed az ami a mail címed? gondoltam felveszlek, mert hátha tudsz pár kérdésben segíteni
Ja meg szép kormánymarkolatot nem találok sehol, olyant ami jó anyagból van és fazer felirat van benne! Már agyon túrtam a netet, de semmi...
Motort nem piszkáom, szelep beállítva... furcsa dolgokat nem láttam rajta, abba nem túrok bele így! Hanem az első lengőt nemtudom széttszedni, hogy az alsó szár és ami belecsúszik széttjöjjön! nemtudom a szimeringet sem kivenni, nem akarom széttbarmolni, bár olajjal együtt rendeltem új szimeringet is a lengőhöz! Kicsit furi volt hogy ez egyikbe alig volt olaj, az is ilyen fekete dzsuvás volt!
Azzal az idétlen hátsó lengővillával küzdök, mert valakinek kölcsönadtam a rugóösszehúzómat, és baszta visszahozni, nekem meg most ezért nincs! De valahogy ki kell vennem mert feb. 3.-án vinnem kell a porfestőhöz, a :lengővilla, 2 első lengécsillapító alsó szárát(ezek feketék lesznek), a féknyerkek tartókonzolját, (első -hátsót,meg a lánckereket, (ezek ilyen narancssárga világos árnyalata) az idomok meg feketék, pár narancs fazer felirattal, a hasidom is fekete egy nonfiguratív narancs lángszerűséggel, a tank fekete, és a yamaha jel bele lesz fújva, nem matrica lesz ... a fejidom meg fekete 2 narancs csíkkal ... nagyából
hogy áll a gép blokk még benne
Ahm, mostmár látom, hogy az alsó része nekitámaszkodik a váznak .. értem! Köszönöm!
Brutus - én tegnap balhéztam össze a főnökkel! Mert magyar a csaj, itthon van, lentvolt tegnap bulizni füreden azt jól összebalhéztam vele, ma meg felhívott, hogy nem kell visszamennem hozzá melózni ... pfff idióta picsa
Itt a kép a segédvázemelésről amit kértél!
nem irtál vissza
Megyek vissza, Február végén vagy március közepén. Te?
már régebben láttam
Na, ez a nem mindegy:
link
AZ adatlapon eladóholmik képre kattintasz meglátod mind a kettöt hogy nézki.ott van tel: szám is
Brutus - te mész vissza svájcba melózni, vagy most is kintvagy?
koos66 -oks megnézem, ha küldesz képet az emelésről, légyszíves csinálj egy képet a hasidomról is, ami azon a motoron van! ha kitaláltam melyik has kell, írsz nekem egy számlaszámot, én pedíg utalok átt neked pénzt + póstaköltséget, és ha kész elküldöd nekem! Az jó úgy neked? Olyan konzolok is vannak, meg csavarok is vannak hozzá, amivel majd rögzíteni tudom?
Ha a gyárit lemásolod 15-ér akkor engem is érdekel.
Kétféle van agyári másolat meg ami a képen láttál 15000ft. az emelést hétfön tudom megmutatni.