Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen az az R1-es segg igencsak megfogott:-) Nekem olyan kellllllll :-) Miért szeded szétt JOS88? MIért? Ha széttszeded mi lesz az alkatrészekkel?
Helo. Ha valóban el akarod adni őket, dobj egy email-t és, és talán meg tudunk egyezni rájuk.
Nem tudom, nem én csináltam, de nem hiszem. Hamarosan kiderül, amikor szedem szét és meglátom hogy hogy lett megoldva.
Bizti meg akarja csinálni r1 seggüre.
A hátsó lámpát egy gyári pirosért átveszem
miért veszed le? 45 ötöt adok érte
Hát megnéznélek egy ilyen bömössel a susnyásban! Egy havarnak van én ráülni sem tudok(176cm) nemhogy menni vele! Böszme nagy dög.Minden olyan nagy rajta meg olyan bömcsis, kapcsolók,minden!
750-es lenne ,már van a Z 750,majd a suzi és a honda is csinálna 750-est,egységes lenne a kategória. Az xj 6 maradna vagy csinálna valami 500-ast kezdőknek,nekünk profiknak meg az 1000 marad!

A 600-lassan kihalna. Na de 800, mint a vfr az is csak úgy elvan.
Milyen áron lehet eladni egy Leo-Vinci kipufogó (kb 1 éves mindene megvan, még doboza is) és egy ledes hátsólámpát?
Nekem nem kéne, rusnya mint a bűn. Ha terep akkor már inkább a KTM 990.
http://mcblog.eu/wp-content/up...

Vagy egy SMT. http://www.ozalps.com/cms/site...

Ha túra akkor meg VFR 1200.
Nem igazán értem az okfejtésed....?
Akkor is ez a nyerő, ennek nem számít van e út vagy sem..
álom
Keresd meg olikát ő majd meghegeszti abban biztos lehetsz.
Hát ez az a 78-as fz6 kuka, ez 750 lenne(majd lenne gsr 750-hornet 750)Meg a Yami csinálna valami 65-70 lovas 500-ast bohócoknak.
Sztem jó! Megmarad gondolom a 78 lóerős FZ6, aki kinövi de nem akar ezrest az örül majd a 800-asnak. Gondolom megunták, hogy a Z750 meg a Sreet Triple folyamatosan veri a teszteken. Sőt, már nem is tesztelik.
Már megint csinálnak egy bugyuta 800-as kategóriát! Minek?
mi folyik itt
Nagyon szép lesz, talán túl szép is, kicsit nőies, nincs benne karakter. Nem nagy formai előrelépés az FZ6-hoz képest, bár a 800-as blokkal biztosan jó lesz!
Hivatalos forrás:
link

Március 12.
Na ez már valami, Fazer 800.

Sziasztok.

Sajnos nem tudják megcsinálni a tankom...
Valahova cineztetni kéne elvinni, vagy mi a picsa....
Csak azt mondták, hogy nembiztos hogy jó lesz, meg bármikor folyhat...
Nemtudom mitévő legyek...
Gyerekek, milyen tank kompatibilis az enyémmel?
Igen humor volt. Öszintén:mintha azt kérdeznéd a szőkék jól ku...k mert én még csak barnával voltam.

Vagy ha az idegen Seherezádé Pisti válaszol kukutyimbol,hogy ő 187,9 cm és neki jó akkor megrendeled a neten próba nélkül?

Sétálj be egy szalonba, vázold a dolgot és ülj rá legalább álló helyzetben.
köszönöm, tényleg ez igen értékelhető válasz volt, nem tudom ezzel mi volt a célod? Megnevettetni? Mert nem sikerült.. Nem volt még alkalmam kipróbálni és gondoltam itt mindenkinek ez a típusa van és majd kapok rá egy választ..
Kucorodj össze!
Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy én 188cm magas vagyok és szerintetek az jó a fz6n-en? Az ezres tudom magasabb, de az erőre sokk lenne.