Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szállásold el te is őt és a családját 2 évente a Balatonparton, ha hazajön, vidd a kislányát ajándék lovastáborban, korzózzál vele és családjával az országban ... szal .. volt miért küldenie! Amúgy tök durva, mert náluk ezek a motorok nevetséges árban vannak, és a hozzávaló alkatrészek kínálata is 1000x nagyobb és olcsóbb is! 100x több tuningolási lehetőség is van ...
ajándékba nekem is küldhetne,
Hmm ... nemsokára megyek egy bontóba, ott alapossan szemügyre veszek egy R1 segget A kipufogót, csak akkor adom el, ha áttudom építeni a hátulját! Ha nem, akkor megy vissza az eredeti fazer segg, oda meg nekem is kell ez a kipufogó! Egyenlőre azért is csak azt kérdeztem, hogy mennyi lehet az ára a leo-vincinek! ... Amerikából póstázta nekem még haver ajándékba ... azért fogalmam sincs mi lehet a használt ára!
én amikor a Josibarát motorját láttam ott erős hegeszgetések voltak,
szóval szeirntem felejsd el, csak magadat szivatod meg,,,

mert ha az lenne hogy leveszed az r0 ről és átteszed puff legyen, max 100km erenkne megállsz az üllés poziccio miatt
de szerintem ez nem igy van,,,

jah a kipufogot tőled kérdeztem
Tényleg ... látott már valaki 03' -as R1-et? annak a hátsó rugója középen van, mint az R6-nak vagy elvan tolva mint a fazer-nek? Nagyából ezen múlik nálam az áttépítés, mert semmi kedvem átthegeszeteni a segédvázat!
Miért kell karosszéri lakatosnak lennem? Szerintem ahogy eddíg rajzokat nézekettem az R1 segédváza egy az egyben ráillik a fz6 -vázára! Talán még a hátsó rugó is ugyanoda esik! A kipufogót tőllem kérdezed?
no mi az ára kipufogonak
szerintem azért hülyeség, mert ha motorozásra akarod használni, akkor kényelmetlen lesz az üllés pozicció,

ha meg stuntolni, akkor meg tök felesleges a csicsázni, ugy is össze törik,,,

3. indok, ha nem vagy egy jo karosszéria lakatos akkor nem lesz egyszerű megcsinálni, szépre , igényesre,,,
Grat. a vizsgához! (korrumpálás nélkül ment? ) Amúgy miért szúrok ki magammal, ha rakok rá egy R1 farokidomot?
Na itt is csak a dicsekedés
akkor fokozódik már az izgalom
Hétfő.....

megszenvedtem érte, izgalom a tető fokon volt
Gratula Péter. szerencsés lehetsz, hogy a középső sztenderem felszerelése napján szerezhettél diplomát

Ezáltal eladóvá vált egy hátsó motoremelő
neked megvan
köszi
r1es farokidommal csak saját magaddal szúrsz ki
Gratulálok!
tény hogy nem volt sok időm nah dehát aki tud az tud
Elmész te a ..csába! Hogy a francba amikor nem is tanultál rá? Amúgy gratula mester!
sikerült az állam vizsgám
Lesz az több is nekem... felnit lehet, hogy lehet javítani. Amúgy EGRUS dobot akarok, ugyanilyet ez nagyon bejött, 30-40 körül csinálnak rá. A lábtartót majd még megbeszéljük.
PUIG fém lábtarót néztem 75ezerért most, nem olcsó, de mutatós, és ha azt nézem, hogy a gyári sem sokkal olcsóbb ...
Ja és a lábtartód is eltört ... hmm azt mielött veszel, kérdezz meg engem Én lehet veszek fém lábtartókat, és a gyáriakat akkor eladom!