Szállásold el te is őt és a családját 2 évente a Balatonparton, ha hazajön, vidd a kislányát ajándék lovastáborban, korzózzál vele és családjával az országban ... szal .. volt miért küldenie! Amúgy tök durva, mert náluk ezek a motorok nevetséges árban vannak, és a hozzávaló alkatrészek kínálata is 1000x nagyobb és olcsóbb is! 100x több tuningolási lehetőség is van ...
Hmm ... nemsokára megyek egy bontóba, ott alapossan szemügyre veszek egy R1 segget A kipufogót, csak akkor adom el, ha áttudom építeni a hátulját! Ha nem, akkor megy vissza az eredeti fazer segg, oda meg nekem is kell ez a kipufogó! Egyenlőre azért is csak azt kérdeztem, hogy mennyi lehet az ára a leo-vincinek! ... Amerikából póstázta nekem még haver ajándékba ... azért fogalmam sincs mi lehet a használt ára!
Tényleg ... látott már valaki 03' -as R1-et? annak a hátsó rugója középen van, mint az R6-nak vagy elvan tolva mint a fazer-nek? Nagyából ezen múlik nálam az áttépítés, mert semmi kedvem átthegeszeteni a segédvázat!
Miért kell karosszéri lakatosnak lennem? Szerintem ahogy eddíg rajzokat nézekettem az R1 segédváza egy az egyben ráillik a fz6 -vázára! Talán még a hátsó rugó is ugyanoda esik! A kipufogót tőllem kérdezed?
Lesz az több is nekem... felnit lehet, hogy lehet javítani. Amúgy EGRUS dobot akarok, ugyanilyet ez nagyon bejött, 30-40 körül csinálnak rá. A lábtartót majd még megbeszéljük.
szóval szeirntem felejsd el, csak magadat szivatod meg,,,
mert ha az lenne hogy leveszed az r0 ről és átteszed puff legyen, max 100km erenkne megállsz az üllés poziccio miatt
de szerintem ez nem igy van,,,
jah a kipufogot tőled kérdeztem
ha meg stuntolni, akkor meg tök felesleges a csicsázni, ugy is össze törik,,,
3. indok, ha nem vagy egy jo karosszéria lakatos akkor nem lesz egyszerű megcsinálni, szépre , igényesre,,,
megszenvedtem érte, izgalom a tető fokon volt
Ezáltal eladóvá vált egy hátsó motoremelő