JOS88 --Találtam egy pasit, raptor kipufogókat forgalmaz, jól is néznek ki, meg szerintem nagyából reális a karbonos, úgy, hogy csinál nekem összekötöt még úgy mondott 40ezret rá! Szerintem ez elfogadható! Na, az azért szép mutatvány lezs tényleg a segédváznak a tartóját visszahegeszteni, úgy, hogy ... "esztétikus" is legyen! Ráadásul új elsőfelni is kell neked? Azt hiszem akkor ...meglesz a tavaszi "gondod" a motorral! Nem irigyellek! Nekem az áttalakítáom R1 farokidomra, fényezéssel, ülések behúzásával, porfestése az első lengőnek, és a hátsó lengővillának és pár kisseb elem festése + a raptor soprtpuff nekem olyan 170be fog megállni! Szerintem te is jössz utánnam ezzel az összeggel!
A hűtő, futómű nem sérült (kivéve az első felnit), viszont kipufogó is új kell rá, mert a másik oldalára is esett és lecsúszott a dob meg eldeformálódott. Azt nem tudom hogy fogják ezt a segédváz tartó menetet visszahegeszteni, hogy nézzen is ki valahogy, meg úgy egyáltalán... (eleve hogy fogom elvinni) Rendszámtöredéket nem láttam, viszont a kamionról részletes leírást tudtam adni, mert faterom is kamionos és ismerem őket. De most már biztos vagyok benne, hogy már csak az idő megy azzal, hogy nem zárják még le a nyomozást.
Ez szép lett JOS88 ... ott kapott rendessen a segédváz is nem? De a vázról letört a segédváz rögzítési helye ... hűtőd? egybe maradt? kormánymű, első villa?
Gondolom rendszámot vagy valami rendszámtöredéket nem tudsz a kamionból?Azért-nem azért de eddíg is utáltam a lengyeleket, ezután sem változik a véleményem... sajnálom azért, mert ez neked szerintem 160-ba festéssel, HA A TENKOT MÉG MEGLEHET MENTENI! Ha a tank kuka ... jobb bele sem gondolni ... Ha megyek bontóba nemsokára , azért nézek neked is alkatrészt, aztán ha jó áron van szólok, és max elpóstázom amit lehet!
Hát egyrészt állítólag egy magyar sofőrhöz beültettek egy rendőrt, hogy megnézzék, látnia kellett-e és arra jutottak hogy igen. Másrészt neki azt látnia kellett, hogy én kitértem az útjából egy ilyen nagy döntésből ilyen nagy kanyarban... onnantól már gondolhatta hogy ebből bármi lehet.
Te figyu és mi van, ha a Lengyel nem is tud az egészről ?
Az út az kanyarodott, sőt lejtőn ment lefelé, nem is kizárt, hogy tejesen kitakarta a mellete/mögötte történtek ? talán még a rádió is fel volt nála tolva mégcsak nem is hallott a csattanást...
Van képed a motorról, hogy most milyen? Ilyenkor a te casod-ami fizet? Vagy,hogy van? +36/30-537-85-42 Ő budapesti, és van pont egy eladó R1 hátsó idoma! szerintem lehet vele alkudni!
Íven voltam emelkedős balos kanyarban ő meg szemből lejtőn átjött a sávomba úgy a szélességének a 30-40%ával kb. 80-90es tempóval. Én meg kiegyenesítettem a kanyart hogy ne találkozzunk----szalagkorlát.
Az az igazság, hogy én már holnap elkezdeném, csak a rendőrség nem kapkodja el az ügyemet. Cserbenhagyó lengyel kamionos okozta a balesetet, ezért amig nem 100% hogy nem találták meg, addig nem nyúlok hozzá, a biztosító miatt.
JOS88 Mikor állsz neki lebontani, és újáépíteni? Én feb. első hetében mászok ki svájcba, és megyek bontóba, ha ottleszek tudok pontosabb árakat írni majd, ha esetleg kell valami!
JOS88 -Ufff... jól elintézted akkor... eddíg én úgy számoltam, hogy segédváz, elemek, ülések ez így kb 80ezer, a festést azt én csinálom, kivéve a porfestést az első lengéscsillapítón és a hátsó lengővillán, a 2 ülés átthúzást mondták olyna 14körülre, meg majd a ledes hátsó lámpa lesz kb 40eur a német e-bay, jah meg 10ezer a hátsó rendszámtartó a két ledes indexel... nagyából ... nekem az a gondom, hogy még mindíg nemtudom, hogy a segédváza az R1-nek, az egy az egyben ráfog e illeni a fz6-vázra, úgy, hogy a hátsó lengéscsillapító is pontossan ott legyen, ahol lenni kell! Nem szeretnék hegeszteni! erről esetleg, ha lebontottad egy képet küldhetnél!
Baleset miatt. Újra kell építenem, úgyhogy majd érdekelne, hogy mennyiből tudnád kihozni a hátulját. Gyakorlatilag az utasülésen és talán a segédvázon kívül minden cserés.
Hiába zörögnek a halottak,
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!
JOS88, lehet egy olyan kérésem, ha szeded szétt csinálsz róla pár képet? Főleg a segédváznál, a rögzítési pontoknál, meg a tankot hogy rögzítették a segédvázhoz! Remélem pont stimmel minden... bár olyan csak a mesékben szokott lenni!
Egyenlőre az árára vagyok kíváncsi, hogy mennyit ér a dob és a lámpa! Jövő hétfőn derül ki, hogy mennyibe jön ki az R1-es segg, fényezéssel, meg mindennel! Viszont van egy gsxr600-as two-brotherses dobom, azt az R1 seggre feltudom rakni! Akkor meg már nekem a mostani nem kell (a gyári cuccokat azért én megtartom) Mivel tel.számot nemtudok, ezért e-mailt írok neked! És értekezünk!
Mostmár csak egy kis jóidő kéne...
Gondolom rendszámot vagy valami rendszámtöredéket nem tudsz a kamionból?Azért-nem azért de eddíg is utáltam a lengyeleket, ezután sem változik a véleményem... sajnálom azért, mert ez neked szerintem 160-ba festéssel, HA A TENKOT MÉG MEGLEHET MENTENI! Ha a tank kuka ... jobb bele sem gondolni ... Ha megyek bontóba nemsokára , azért nézek neked is alkatrészt, aztán ha jó áron van szólok, és max elpóstázom amit lehet!
Az út az kanyarodott, sőt lejtőn ment lefelé, nem is kizárt, hogy tejesen kitakarta a mellete/mögötte történtek ? talán még a rádió is fel volt nála tolva mégcsak nem is hallott a csattanást...
egymás tyúkszemén taposnak,
Az egyik azt mondja nagyon fáj,
a másik örömében táncot jár.
A kedvenc italuk az aludt tej,
kabd be a cumit és ALUDJ EL!