Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is ismerem a csavót,,,
azt hiszem a másiknak a füle letört, de nem lehet rátenni a tiedre,,,,
Miért csak 1 első fék van? Mi lett a másikkal? n
Ismerm a csávót aki árulja a cuccot.
Sziasztok. Ha valakit érdekel, a hasznaltauto.hu-n fz6 s2 alkatrészeket hírdetnek.
fazer alkatrészek
azt mondjuk gondoltam, mert elég pörgősen megy, gyorsan nő a fordulat szám, de mindenesetre elég veszélyesen megy
Szerintem meg simán le van áttételezve nem kicsit. A biciklis mellett Kb180 megy el. Nem olyan tempo különbség van a videón. Nem kell mindennek bedőlni.
megnézted a videot jol nyomja az r1essel, nagyon tetszik ahogy vissza váltogat, sőt még kanyarban is,,,

nah ha már nekem is igy fog menni, ááá
huu baszki, akkor jól bele csaptál a közepébe
nah majd ha megjön akko rátugrok, szemrevételezem az ujgépet

kupa előtt azért mész valamelyik pályára gyakorolni? azért gondolom hozzá kell szokni
cegléd. bevagyok szárva én is ja megvan a licensz is április eleje R1 kupa.
huu bammeg akkor kemény lesz a gép
ceglédről lesz vagy pest
Szeva. Ha minden igaz pénteken megyek érte 2009 R1 lessz.
ezen z750esnek a fejidoma van rajta
nah örülök neki, most van egy kis szabadságom, ugyhogy ha megérkezik az új moci akkor meg látogatlak!
Sokkal jobban tetszik ez a 2-részes ülés!
Koos66 - lehet egy kérésem arról a kis toldó konzolról egy közeli képet raksz nekem fel? Köszönöm!
Majdnem végig világít valami visszajelzőlámpa vörösen neki. Olajszintjelző
Szeva Peti végre felált a moci a bakrol csak most fogalmam nincs milyen szinü legyen ötlet ja ha minden igaz jövöhéten jön a másik.
Szeva. A segédváz megemeléséhez kicsavlarod az also csavarokat és valamivel megtoldod ennyi adatlapon képeknél élsökép asziszem látszik.
És azt hogyan tudnám megoldani, hogy a segédvázat, és vele együtt a farokidomot pár centit megemelem?
nem gyengén tekeri neki
ahogy vissza vált, az nem semmi,,,
itt sok mindent meglehet tudni,,,,
segitünk egymásnak ha tudunk
Na, úgylátom erre jók az ilyen fórumok! Máris lebeszéltetek róla, hogy ilyennel szerencsétlenkedjek! Áttfesteni áttfestem azért amiket amúgy is terveztem rajta, de kíllódni nem akarok! Sokat költeni sem szeretnék rá, mert tavasszal másik autó vásárlás van tervbe véve nálam! Hát ... R1 farokidom kihúzva!
E!z lesz a leg kisseb problémád! Az, hogy az R1 himba rendszeres megoldás, a Fazeren pedig közvetlen kapcsolodik rúgos tag a lengő villához, azt egy cseppet nagyobb problémának érzem