4,67dl kell bele, vagy kiveszed a rugót, és összenyomott teló felső vállától 134mm -re kell lennie az olajszintnek. Utóbbi egyszerűbb...
Igen van körmöskulcsom.
Szia! Száranként mennyi olajat kell beleönteni Karu még mindíg nem ébredt meg....
Kormánycsapágynál az állítóanyát + a kontraanyát mivel lazítottad, és húztad meg? Van hozzá körmös kulcsod
Én most cseréltem telóolajat, 1L kiszerelés bőven elég, még egy kicsi meg is marad...
Az enyém 2006-os, 15e Km van benne, de még tiszta volt az olaj, nem volt vele semmi gond.
Kormánycsapágynál is volt zsír bőven, azzal sem volt gond.
Én Genfben vagyok, de én repülök :-)! Nem motorozom, mert viszonylag sokat járok haza, és repülve olcsóbb! :-) Sok magyar nem ismerek ott, talán 1-2-t azok is csajok javarészt! :-)
Szerintem 10km az még nemsok ... nekem valahol 30-párezernél van, csak ... nem kimondottan "közuti" célokra szánom, és azért szeretném lecserélni, hogy kicsit keményebb legyen! :-)
Már néztem 15w olajat csak a mennyiség, hogy mennyit vegyek, az a nem mindegy! Itt mindenkinek olyan faxa színű motorja van, fekete, meg piros, meg fehér-fekete ... nekem meg ez a szürke jutott ... nemtom melyik részét fényezzem átt, és milyen színűre .. így olyan snassz ...
Szia! Van 20w -s is. motul.hu -n próbáltam megnézni a feltöltési mennyiséget, de nem nyitja meg Azzal meg kell várnod, míg Karu felébred. 467 köbcenti elméletileg, azt hiszem.
Küld már el a számod e-mailen, és ha megyek kecskemét felé akkor viszem a kabátot.
Baja még nem volt a gépnek, illetve tervezési hibák miatt 1-2 kisebb gond. Kormánycsapágy, kuplungbowden, meg a szokásos dolgok, olaj gumi stb. Még nincs meg a 100 ezer km, de mostanság nem is nagyon használtam a motort.
jah .. igen elírtam bocsi ... 15w akart lenni nem 2.5, csak közben beszélgettem skypon haverral, és az eszem az ott járt :-)! Amúgy nem tudjátok, kb mennyi olaj megy az első lengőbe?
milyen változás van a gyárihoz képest durva