Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah faszányos, probakör megvolt
milyen változás van a gyárihoz képest durva
talán fém fékcső

előtte is stuntoltál már vagy ez az első próbálkozás
Neked miért két fékcső megy a kormányon lévő féktartályból?
Peti, ilyen lett:
4,67dl kell bele, vagy kiveszed a rugót, és összenyomott teló felső vállától 134mm -re kell lennie az olajszintnek. Utóbbi egyszerűbb...
Igen van körmöskulcsom.
Szia! Száranként mennyi olajat kell beleönteni Karu még mindíg nem ébredt meg....
Kormánycsapágynál az állítóanyát + a kontraanyát mivel lazítottad, és húztad meg? Van hozzá körmös kulcsod
Én most cseréltem telóolajat, 1L kiszerelés bőven elég, még egy kicsi meg is marad...
Az enyém 2006-os, 15e Km van benne, de még tiszta volt az olaj, nem volt vele semmi gond.
Kormánycsapágynál is volt zsír bőven, azzal sem volt gond.
Én Genfben vagyok, de én repülök :-)! Nem motorozom, mert viszonylag sokat járok haza, és repülve olcsóbb! :-) Sok magyar nem ismerek ott, talán 1-2-t azok is csajok javarészt! :-)
Ha kint leszel motorral összefuthatunk, vagy ha tudsz magyar motorost jó lenne velük találkozni! Én Zürichben leszek majd márciustól....
Az túlzás, hogy szedi! Eléldegél belőle...
Szerintem 10km az még nemsok ... nekem valahol 30-párezernél van, csak ... nem kimondottan "közuti" célokra szánom, és azért szeretném lecserélni, hogy kicsit keményebb legyen! :-)
ha már olaj témánál vagyunk.....

mennyi időnként kell ezt cserélni a teloban ?
nekem a vasam 2007 márciusi és 10e km van benne... akkor már csereérett ?
Már néztem 15w olajat csak a mennyiség, hogy mennyit vegyek, az a nem mindegy! Itt mindenkinek olyan faxa színű motorja van, fekete, meg piros, meg fehér-fekete ... nekem meg ez a szürke jutott ... nemtom melyik részét fényezzem átt, és milyen színűre .. így olyan snassz ...
Visszatértem....muhaha
Szia! Van 20w -s is. motul.hu -n próbáltam megnézni a feltöltési mennyiséget, de nem nyitja meg Azzal meg kell várnod, míg Karu felébred. 467 köbcenti elméletileg, azt hiszem.
Szia! 2.5w ... hmm annál egy kicsit keményebb rugózást szeretnék. Kb mennyi olaj kellhet?
MOTUL Fork Oil Very Light - Magas teljesítményű észter bázisú szintetikus olaj fordított (tartályos) villákhoz .

Viszkozitás: SAE 2,5W
Pontosabban nem tudod, de reggelig utánanézel.
Hali!

Küld már el a számod e-mailen, és ha megyek kecskemét felé akkor viszem a kabátot.
Baja még nem volt a gépnek, illetve tervezési hibák miatt 1-2 kisebb gond. Kormánycsapágy, kuplungbowden, meg a szokásos dolgok, olaj gumi stb. Még nincs meg a 100 ezer km, de mostanság nem is nagyon használtam a motort.
Én tudom mennyi oil kell majd holnap ha megébredek beirom neked
jah .. igen elírtam bocsi ... 15w akart lenni nem 2.5, csak közben beszélgettem skypon haverral, és az eszem az ott járt :-)! Amúgy nem tudjátok, kb mennyi olaj megy az első lengőbe?
2,5 es hol találtál ilyet

a gyári 10es, de ha ilyen stunt célra kell lehet inkább 15 öst kéne,,,
10w vagy 2.5w lengéscsillapító olajat tegyek bele?
itt van Brutus gyerköc is, ő is ott szedi meg magát