S2 talán szebb...technikailag teljesen ugyan az,fékrendszere más (4 dugattyús)...ezen kívül más a műszerfal,első sárvédő,telók,hátsó rugóstag...meg ilyen apróságok.
Index viszont ocsmány rajta.
Atixr szerintem arra kíváncsi, hogy mettől-meddíg gyártotta a yamaha a 78l-s változatot, mert szerintem ezt akarja kikerűlni.
meg még azt szeretné megtudni, hogy az S2, és a S verzió között mi is a külömbség....
Szijóka-helóka kisbocsi. Kicsit depcsi vagyok majdnem öngyi! Mocaj bicaj pihi,olcsi cseri kövi.
Azt mondták ismik,ha nem volt hatóság előtt(pl er.vizsga) a bicaj 2006-ig csak akkor kell ez a semmire nem jó vizsgálat! Tehát akkor változot a rendszer,pl érinti a szalonban '06 előtt vásárolt jármüvet is!Ha jók az infók.
Sziasztok.
Sajnos én is beleszaladtam a reformokba. Az idén szeretném forgalomba helyezni az Olaszból behozott motoromat, és mint kiderült megszűnt az integrált kpm vizsga ami 34.000ft volt, most helyette 44.000ft kb az eredetiség vizsga miatt. Amit előző évben spóroltam volna, azt most bebuktam. Ráadásul vannak olyan hírek is, hogy az ideiglenes forg.ból való kivonás után ismét meg kell az eredetiség vizsgát csináltatni, remélem nem igaz!
Arról nem is beszélve, hogy a súly adó is nőt valamennyivel.
Gyerekek összegzés képen: Sokba fáj a motorozás majd mindannyiunknak.
Minden bizonnyal Peti csak viccezett, ne vegyük komolyan. Vannak itt sokkal nagyobb osztások is, de ez inkább csak a viccet csalja ide a fórumba. Igaz Sabato? Amúgy mizu veled puxi, nyuxi dráguci sabato cimbi? Uncsimuncsizol?..........
Én most nézegetem a Fz6n-et. 2004-2005 évjáratban. Hallottam azt a gyengébb verziót az melyik is? mert én olyan nem szeretnék És mik az előnyei hátrányai? Az Újabbak mivel jobbak?(bemásoltam még1x aki tud választ adni azt megköszönném)
Hát, ha ez tényleg ennyibe fok fájni, bár nekem 2006-os a gép, és 2. tulaj vagyok, akkor ez is kap egy vagy szlovák, vagy svájci rendszámot! :-) Az egyik kocsim épp most adtam el, tavasszal a következő már nem magyar papírokkal lesz! Nem nevetek ki senkit, csak kellemetlenül érze mmagam, hogy magyar vagyok papíron, de lassan már semmi másban nem! Alkatrészeket is e-bay-ról rendelem ... pff elöbb-utóbb csak kihal a magyar nép! :-)
Teljesen igazad van! Ez olyan mint régen a füstadó volt,az a lényeg minél többen fizessenek. az meg felháborító 37000ft egy vizsga+ teljesímény adó és 3-4 hónapig nem is használod a vasat!
Hali!
Kell csináltatni előzetes eredetvizsgát minden 2006 előtt vásárolt járműre, beleértve a motorokat is. Ezzel a papírral pedig semmit nem érsz, mert sehol nem fogadják el semminek... Inkább mondanák azt, hogy gyerekek kell a pénz, mindenki csengessen be 17000Ft-t, korrektebb lenne.
Freemailpeti, tőled meg igen gusztustalan, hogy kiröhögöd azt, akinek ilyen pluszköltségekkel kell számolnia, neked sem esne jól, azt hiszem. Mi is mindent, szabályosan befizettünk, végigcsináltunk annak idején, mégis szívunk sokszor csak pár hét, vagy hónap miatt... Ez 4 tank benzin- sokunknak egy szép nyári túra lenne (1000-1200km). Ennyiből le lehet menni Dubrovnikba, vagy az Olasz-Alpokba, csak, hogy plasztikusabb legyen a kép... Magyarán a visszautat fizetjük be semmiért. Pedig szalonból gurult ki az én gépem is és azóta csak az enyém volt az elmúlt 65000 km alatt.
Mi meg (birka magyarok), ahelyett, hogy szépen lezárnánk minden fő közlekedési utat, vagy kiíratnánk népszavazást, vagy bármi módon jeleznénk, hogy ne szopassanak mindig- inkább kiröhögjük a másikat. (Súlyosbítja a dolgot, hogy motoros a motorost neveti ki, ráadásul még márkatárs is)
Most pedig biztos megkapom válaszként jó magyar szokás szerint, hogy mekkora péló vagyok stb, de már hidegen hagy.
Szebb jövőt!
Én most nézegetem a Fz6n-et. 2004-2005 évjáratban. Hallottam azt a gyengébb verziót az melyik is? mert én olyan nem szeretnék És mik az előnyei hátrányai? Az Újabbak mivel jobbak?
Ezt ugattam jó multkor hogy szopni fogunk,minde 2006 előőti újonnan vásárolt szart be kell vizsgáltatni+akit dob a gép,hogy nincs valami miatt nyilván tartva.Nem volt pontos az információm,de az biztos lett hogy 3Xannyiba kerül
Index viszont ocsmány rajta.